Turgutlu’ya bağlı Aşağı Bozkır Mahallesinde incir toplamaya çıkan ve kendinden haber alınmayan Kerim Kayrık’ın arama çalışmalarına AFAF ve AKUT ekipleri katılmış ve insansız hava araçlarıyla bölgede tarama yapılmıştı. Vahşet tablosu ise 54 saat sonra ortaya çıktı, Kerim Kayrık yakılmış ve gömülmüş bir şekilde bulundu.  Yapılan çalışmalar ardından ifadesi alınan O.K. cinayeti kendi işlediğini soğukkanlıkla itiraf etti.

HEM AMCASI HEM ÜVEY BABASIYMIŞ

Vahşetle sonuçlanan olayın ardından ise karmaşık aile ilişkisi gün yüzüne çıktı. Yengesi olan H.K.(50) ile imam nikahlı yaşadığı iddia edilen Kerim Kayrık’ın hem yeğeni hem üvey evladı olduğu öğrenilen O.K. cinayeti itiraf etti. İmam nikahlı bir şekilde yaşamalarını içine sindiremediğini ve kendisine para vermediği için bu yolu seçtiğini ifade eden O.K.  mahmeye sevk edildi.

HEM ÖLDÜRDÜ HEMDE ARAMA ÇALIŞMALARINA KATILDI

Öte yandan O.K., arama çalışmalarına 2 gün boyunca katıldı ve tüm soğukkanlılığı ile olan biteni takip etti. Yaşanan vahşet olayı Turgutlu’da büyük yankı uyandırırken, O.K. işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilecek.

Editör: TE Bilişim