FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN...

CBÜ Turgutlu MYO'da çeşitli programlarda eğitim gören 550 öğrenci 2013-2014 eğitim ve öğretim yılını başarıyla tamamlayarak okuldan mezun oldular. Yağışlı hava nedeniyle mezuniyet gecesi Turgutlu Lisesi konferans salonunda yapıldı. 
Mezuniyet törenine Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Çelik, Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Yurdusev, Turgutlu MYO Okul Müdürü Doç. Dr. Mehmet Karabacak, İlçe Emniyet Müdürü Veli Göçemen, TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ercan Hızal, Seramiksan İnsan Kaynakları Müdürü Burak Ersoy, mezun olan öğrenciler ve aileleri katıldı.
2013-2014 eğitim yılında okul birinciliğini 49 yaşındaki Enver Akbalık, ikinciliği 55 yaşındaki Ufuk Ceylan, üçüncülüğü ise 20 yaşındaki Adnan İbili elde etti. Dereceye giren öğrencilere plaketlerine ve hediyelerini akademisyenler ve konuklar verirken, başarılar dilediler. Öte yandan Bahar Şenlikleri kapsamında derece elde eden voleybol ve masa tenisi takımına da madalyalar verildi. Her bölümde dereceye giren öğrencilere de plaket ve hediyeler takdim edilirken, mezuniyet programının sonunda sahneye çıkan öğrenciler mezuniyet belgelerini aldılar.

Editör: TE Bilişim