Geçtiğimiz hafta açılışı gerçekleştirilen Cumhuriyet Mahallesi Gardalya Sokak Yenileme Projesi, modern ve ferah donanımıyla büyük beğeni topladı. Yeşil alanlara gösteriliş katılan, çocuk ve gençlere hitap eden interaktif oyun alanları, yürüyüş alanları, süs havuzu ve oturma alanlarıyla yepyeni bir yaşam alanı haline gelen bölge, havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşların uğrak yeri haline geldi. Gerek ailelerin gerek genç ve çocukların yoğun bir şekilde vakit geçirdiği alanın, güvenlik görevlileri tarafından 7/24 takipte olması da takdir toplayan çalışmalar arasında yerini aldı. Gardalya Sokak Yenileme Projesi’ne dair görüş bildiren vatandaşlar, merakla beklenen çalışmanın neticesinde ortaya çıkan modern düzenlemeden dolayı Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ve ekibine teşekkür etti.
Mukadder Semizler, “Bu sokakta oturmuyorum ama yakın mesafe olduğundan dolayı her öğlen saatlerinde yürüyerek buraya geliyorum. Torunumla, komşumla beraber burada zaman geçiriyoruz. Ailece bu çalışmadan memnun olduk. Turgutlu’da güzel şeyler oluyor. Tabi çalışmalar esnasında meraklanmıştık. Sonucu görünce beğendik. Belediye Başkanımız Turgay Şirin’e çok teşekkür ediyorum. Şahane olmuş”
Kafiye Gözmen, “Gördüğünüz gibi çayımızı aldık buraya geldik. Çocuklarımız güven içerisinde, keyifli zaman geçirebiliyor. Güvenlik görevlileri de var. Şükür huzurumuzu bozan bir durumla karşılaşmıyoruz. İnşallah devamı gelir. Mahalle sakinleri olarak mutluyuz. Emeği geçenleri kutluyorum”
Nejdet Gazel, “Biz çocuklar için güzel bir alan oldu. Önceden burası bana çok çirkin geliyordu. Şimdi rengarenk oldu. Okul çıkışlarında güzel zaman geçirebiliyoruz. Başkanımız Turgay Şirin’e teşekkür ederim”
Zeliha Nur Öktem, “Burada rahatça bisiklet kullanabiliyorum. Benim çok hoşuma gitti”
Elif Karayiğit, “Arkadaşlarımla oturabileceğimiz güzel bir parkımız oldu. Mahallemize de Turgutlu’ya da çok yakıştı. Herkese teşekkür ederim”
Şahnaz Boyacı, “Gardalya Projesi’ni çok beğendik. Öğrenci olduğumuz için okul çıkışlarında burada vakit geçirebiliyorum. Hem rahatça oturabiliyorum hem de oyun oynayabiliyorum”

 
Editör: TE Bilişim