Yılbaşında Manisa’nın Salihli ilçesinde sahne alan Doğukan Manço, Turgutlu’daki Barış Manço parkını ziyaret etti ve duygu dolu anlar yaşadı.

Turgutlulu işletmeci Mustafa Kotan tarafından Salihli’de düzenlenen organizasyonda Funda ile sahne alacak olan Doğukan Manço ilk önce Turgutlu’ya uğradı. Manço’yu parkta Turgutlu Belediye Başkanı yardımcısı Hakan Sezer karşıladı. Büyük bir ustanın oğlunu ve değerli bir müzik adamını Turgutlu’da ağırladıklarından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Sezer;” Barış ağabey hepimizin çocukluk kahramanı ve büyük bir usta. Kimileri ölür toprağa girer, kimileri de Barış Manço gibi gönüllere girer. Doğukan Manço’yu burada ağırlamak bizleri mutlu etti. Babasının ismi sonsuza dek burada yaşayacak. Artık Doğukan Manço’yu Turgutlulu sayıyoruz ver her zaman burada bir kapısının olmasını istiyoruz” dedi.
Babasının adını taşıyan parkta hayranlarıyla da kısa süreli sohbet eden Doğukan Manço;” Buraya gelene kadar ne olduğunu bilmiyordum, arkadaşlarım sürpriz var dediler. Bu tablo beni çok duygulandırdı. Var olsunlar, inanın çok duygulandım. İnsanların değerlerine sahip çıktığını görmek beni çok mutlu etti. Turgutlu’da artık benim için özel bir yer edindi” ifadelerini kullandı.
Parkta hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çeken Doğukan Manço daha sonra Turgutlu’nun lezzet durağı Gamalı Köftecisinde akşam yemeği yedi. Gamalı Köftecisi Şevki Atman tarafından karşılanan Doğukan Manço burada da hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.
Editör: TE Bilişim