Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa genelinde adından söz ettirecek projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Turgutlu ilçesine prestij katacak olan Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu’nun ihalesi tamamlanarak tesisin yükseleceği alanda hafriyat çalışmaları başladı. 500 kişilik basketbol sahası, farklı aktivite alanlarını da kapsayacak olan 14 bin 325 metrekareli dev tesisin Turgutlulu vatandaşlara hizmet vermesi için kısa sürede tamamlanması bekleniyor.
 
14 Bin 325 Metrekarelik Alan

Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “ Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün liderliğinde ilçelere değer katacak projeler yapmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Turgutlu ilçesinde 14 bin 325 metrekarelik alanda Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu’nun çalışmalarına başladık. İlk kazmayı vurduğumuz tesiste yarı olimpik yüzme havuzu, 500 kişilik basketbol sahası, farklı aktivite alanları, dinlenme yeri ve idari bölümler yer alacak. Ayrıca bu çalışmaları da 7 aylık kısa bir süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.
 
‘Vatandaşa En Kaliteli Hizmeti Sunacağız’

Gençoğlu, “Projenin tamamlanmasının ardından birçok spor kulübü ve Turgutlulu vatandaşların spor yapabileceği çok önemli bir alan yapılmış olacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün önderliğinde Manisa genelinde çalışmalarımıza aralıksız devam ederek, vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti sunacağız” diye konuştu.
 

 
Editör: TE Bilişim