Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, yıllardır çözülmeyi bekleyen ve nihayet Manisa Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile ivedilikle üzerine gidilerek çalışma başlatılan Dağmarmara Mevkii’ndeki Niyazi Üzmez İlk ve Orta Okulu yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Belediye Başkanı Turgay Şirin’e inceleme ziyaretinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinasyon Merkezi Müdürü İbrahim Kutar ile Turgutlu Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Aydın Lenger de eşlik etti.

Bölgedeki mahallelerin muhtarları ve okul idarecileri tarafından karşılanan Başkan Şirin, yapılan iş ve işlemler hakkında bilgi aldı. Çalışmanın okulun fizikî şartlarını önemli ölçüde iyileştireceğini belirten Başkan Turgay Şirin, “Mahallemize son ziyaretimizde okuldaki sorunları yerinde inceleme fırsatı bulmuştuk. Geçtiğimiz kış da okul ile çevresindeki yollar arasındaki kod farkından dolayı, okul bahçesi su baskınlarına maruz kaldı. Bizler de sorunu ivedilikle çözmenin çabasında olduk. Çevre yollarının kodlarını önemli ölçüde düşürerek bu sıkıntıyı gidermek amacıyla Büyükşehir Belediyemiz ile çalışmalara başladık. Eğitim dönemine girilmesi ve mevsim değişikliği dolayısıyla çalışmaları hızlandırdık. Tamamlandığı zaman okulumuz bu sıkıntıdan kurtulacak. Böylelikle yıllardır var olan ve çözülemez denen bu sıkıntıyı gidermiş olacağız” dedi.

Çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade eden mahalle muhtarları ve okul idarecileri Başkan Şirin’e ve nezdinde Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim