Şehitler Mahallesi'ne olduğu kadar Turgutlu'ya da prestij katan Cumartesi Kapalı Pazaryeri Otopark ve Meydanı'nda haftanın 1 günü kurulan pazar, Turgutlu halkının beğenisini topladı. Zeminde 279 meyve, sebze, bakliyat ve oyuncak satan esnaf ile 36 balıkçı, peynirci ve tavuk ürünleri satan esnafın yer aldığı, üst katta da 76 tuhafiyecinin hizmet verdiği alandaki düzen ve konfor, eski haliyle kıyaslandığında ortaya olumlu görüşler çıktı. Turgutlulu vatandaşlar, pazar şemsiyelerinin yarattığı karmaşa ve görüntü kirliliğinden arındırılmış oldukça estetik bir görünüme kavuşan alanda rahat alışveriş yapma imkanına sahip olduklarını söylerken, pazarcı esnafı da yapılan yeni düzenlemeyle daha düzenli, daha konforlu ve dış etkenlere maruz kalmayan yeni pazar alanının kendilerine rahat çalışma ortamı sağladığını ifade etti.

Pazarcılar Görüşlerini Bildirdi           
Görüşlerini bildiren pazarcı esnafı, 1 yıldan daha az bir sürede yapımı gerçekleştirilen modern alandan dolayı Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ve ekibine teşekkür etti. 

Murat Çiçek (Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı) : “Öncelikle Turgutlu halkımıza ve esnafımıza hayırlı olmasını dilerim. Yapılmış olan güzel bir yatırım, rahat bir pazaryeri var. Tabii ki daha çok yeniyiz. Ufak tefek sıkıntılarımız var.  İnşallah el birliği ile çözeceğiz. Turgay Başkanımızın eksiklikleri gidereceğini düşünüyoruz. Bize destek verip gereğini yapan Başkanımız'a teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Tüm esnafımıza bol kazançlar dilerim”

Cavit Çetin, “Sayın Başkanımızla tüm Turgutlu gurur duyuyor. İnsana değer veren bu yatırımlarını diğer pazaryerlerinde de bekliyoruz. Bize olan yatırımlarından dolayı, halka olan desteğinden dolayı Sayın Belediye Başkanımız'a teşekkür ediyorum.  İnsana verdiği bu değeri takdir ettik. Harika bir pazaryeri oldu”

Recep Yıldız, “Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Önce  önyargılıydık. Ama şimdi istediğimiz gibi oldu. Yapılacak en güzel şey yapılmış. Daha ne olsun”

Atalay Kaplan, “Yönetime teşekkür ediyoruz. İlk başlarda güzel olmayacağını düşünmüştük. Ama burda hizmet vermeye başlayınca rahatladık. Şimdi pazaryerimiz güzel oldu. Turgay Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum”
Mehmet Akın, “Başkanımıza teşekkür ediyorum. Özellikle temizlik yönünden çok rahatladık. Allah emeği geçenlerden razı olsun”
 
 
 

 
Editör: TE Bilişim