Atatürk Bulvarı’nda partililer tarafından karşılanan Güldal Mumcu’ya partililer büyük ilgi gösterdi. Mumcu’nun CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören, CHP Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özgür Özel, CHP Manisa İl Başkanı Cahit Kaplan, CHP Turgutlu Belediye Başkan adayı Dr. Cengiz Ulman ve çok sayıda partili ile birlikte Atatürk Bulvarı’ndan başlayan yürüyüşü bir anda şehir turuna döndü. Kimi vatandaşlar evlerinin balkonundan alkış tutarken, kimileri de konfeti patlattı. Mumcu ve beraberindekiler, kadınlara karanfil dağıtıp günlerini kutladılar. Gezinin ardından Mumcu ve beraberindekiler parti lokaline geldi. Milletvekili Hasan Ören yaptığı konuşmada, "Güldal Mumcu, Türk kadının yüz akı bir isimdir. Bizi yalnız bırakmadığı için kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.
Cengiz Ulman ve Özgür Özel ise, Manisa'da seçimleri kazanacaklarını söylediler. Özgür Özel’in "Eğilmeden, bükülmeden, kalemini satmadan şehit olan Uğur Mumcu'nun bayrağını şimdi Güldal Mumcu taşıyor" sözleri ise Güldal Mumcu’yu duygulandırdı.
Gördüğü ilgiden bir hayli memnun olduğunu dile getiren Güldal Mumcu, "Dünya nüfusunun yarısı kadınlardan oluşuyor ve biz kadınlarımızı yok sayamayız. Biz kadınlar güçlendikçe ülkemiz, Türkiyemiz güçlenecek. Bu vesileyle hepinizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim