CHP Turgutlu İlçe teşkilatında Kurban Bayramının ikinci günü düzenlenen bayramlaşmaya CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, CHP Turgutlu ilçe Başkanı Erk Kayabaş, CHP Manisa Milletvekili Adayı  Mustafa Başgülşen  ve Hakan Tartan, CHP Turgutlu ilçe yönetimi ve gençlik kolları ile çok sayıda partili katıldı.

CHP ilçe Başkanı Erk Kayabaş “Yaşanacak bir Türkiye için; zor günleri aşacak, önce Türkiye diyerek aydınlık yarınlarda bayramlarımızı tekrar coşkuyla kutladığımız günlere kavuşacağız. Cumhuriyetimize sahip çıktıkça, onun etrafında kenetlendikçe, aşamayacağımız güçlük yoktur. Coğrafyamızda akan kanın durması, dünyada insan kanının akmadığı, hoşgörünün egemen olduğu, insanların birbirini hor görmediği, yaşam için yerinden, yurdundan olmadığı, açlık ve sefaletin son bulduğu, herkesin din, dil, ırk, mezhep farkı olmaksızın birbirini sevdiği, hoşgördüğü, sınırların olmadığı ‘’önce Türkiye’’sloganıyla tüm hemşehrilerimize ve partililerimize iyi bayramlar diliyoruz” dedi.

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer’de partililere bir selamla konuşması yaptı ve bayramlarını kutladı. CHP Turgutlu ilçe örgütüne bayramlaşmaya katılamayan CHP Manisa İl Başkanı Mustafa Ada, CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, CHP Manisa Milletvekili  ve CHP grup başkan vekili Özgür Özel’de gönderdikleri telgrafla CHP’nin Turgutlu üyelerinin bayramını kutladı.

Editör: TE Bilişim