Turgutlu'ya bağlı Osmancık köyünde Lokma hayrına katılan Yunusemre Belediye Başkanı Dr.Mehmet Çerçi, Osmancık köyün kuran kursunu başarı ile tamamlamış öğrencilere sertifikalarını verdi.

Osmancık köyündeki programların ardından Ak Parti Turgutlu ilçe teşkilatını ziyaret eden Çerçi, yakında faaliyete geçecek olan yeni teşkilat binasında inceledi ve Ak Parti Turgutlu ilçe Başkanı Mürşit Gedizli'den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yunusemre belediye başkanı Dr.Mehmet Çerçi'nin teşkilatlarını ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduğunu ifade eden Ak Parti Turgutlu ilçe başkanı Mürşit Gedizli, Dr.Mehmet Çerçi çalışma azmi, siyasetteki temiz üslubu ve beyefendi kimliği ile gençlik kollarımızda abimiz olmuş ve bizlere örnek olmuş bir isimdir. Bugün kendisini teşkilatımızda ağırlamak bizlere ayrı bir mutluluk verdi. Milletvekilliği döneminde olduğu gibi belediye başkanlığında da halkın sevgisini kazanacağına olan inancımız sonsuzdur.''dedi.

Ak Parti Turgutlu ilçe başkanı Mürşit Gedizli'nin ardından konuşan Yunusemre belediye başkanı Dr.Mehmet Çerçi, Turgutlu bizim için her zaman ayrı bir ve öneme sahip ilçemizdir. Burada bizim çok dostumuz kardeşimiz var. Hepsini zaman zaman ziyaret ediyoruz. Bugünde Osmancık köyünde hazırlanmış olan programa icabet ettikten hemen sonra teşkilatımızı ziyaret edip hepsi ile olmasada dostlarımızla buluşalım istedim. Yeni yapılmakta olan teşkilat binası için yapmış olduğunuz gayretli çalışmalardan dolayı teşekkür ederim. Güzel bir teşkilat binaı olacağından hiç şüphemiz yok. Bundan sonra ki seçim çalışmalarında da başarılı ve gayretli çalışmalarınızı sürdüreceğinizden hiç şüphem yok.''dedi.

Editör: TE Bilişim