Manisa Büyükşehir Belediyesi, kış mevsimi öncesinde il genelinde olduğu gibi Turgutlu’da da sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Ulaşım Dairesi Başkanı Fevzi Demir de, ilçe ziyaretinde asfaltlaması devam eden Selvilitepe Mahallesi Cephanelik Yolunu inceledi. İncelemeler sırasında Demir’e Turgutlu Koordinasyon İşleri Müdürü İbrahim Kutar ve Selvilitepe Mahalle Muhtarı Sait Kaya eşlik etti.

Kaya, Cephanelik Tozdan Kurtuluyor        

Selvilitepe Mahalle Muhtarı Sait Kaya, “Cephanelik Yolu mezbelelik durumdaydı. Mahalle sakinleri tozdan topraktan kurtuldu. Yolun yapımında emeği geçen herkese ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yolların Standardını Yükseltiyoruz

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Turgutlu’da sıcak asfalt çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Ulaşım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, “Ekiplerimiz, ilçemizin yollarının standardını yükseltmek için özveriyle çalışıyor. İş bitince hakikaten yolların güzelliği ortaya çıkıyor. Temennimiz, yolların kazasız ve belasız kullanılması. Halkımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

 
Editör: TE Bilişim