Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’e Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, ziyarette bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinasyon İşleri Müdürü İbrahim Kutar ve Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürü Yasemin Sungur da görüşmede hazır bulundu. Şirin ve Demir, asfalt sezonunda ilçede yürütülen asfaltlama faaliyetlerini değerlendirdi. İlçe yollarında Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, işbirliği içerisinde ilçeye çok daha güzel hizmetler kazandıracaklarını söyledi.
Ziyaretin ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fevzi Demir ve Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin saha incelemelerinde bulundu. Ergenekon ve Avşar Mahalleleri arasında bulunan Fatih Caddesi’nde yürütülen çalışmalarda önemli aşama kaydedildiğini belirten Demir ve Şirin, kısa süre içerisinde caddenin kullanıma açılacağını bildirdi.
İnceleme ziyaretinin bir diğer konusu da Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde gerçekleştirdiği toplu ulaşımda dönüşüm projesi oldu. Toplu ulaşımda dönüşümün ilçelere büyük kazanımlarının olduğunun altını çizen Demir ve Şirin, toplu ulaşımın sağlıklı bir şekilde sürdürülmesi için üzerinde durulması gereken konuları değerlendirdi.
Editör: TE Bilişim