Bu proje kapsamında Turgutlu’da 12 derslik kapasiteli kursun açıldığı belirtildi. 6 Ekim’de eğitim sürecine başlayacak olan kurs kayıtlarının Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Hizmet Binası’nda 2 Ekim tarihine kadar süreceği belirtildi.

 Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezi kurslarını 17 ilçeye yayma projesi kapsamında Turgutlu’da 12 derslikli MABEM Kursu açıldı. Dar gelirli ailelerin çocuklarına eğitim imkanı sunan ve birçok öğrencinin sınavlardan başarılı sonuçlar almasında büyük payı olan Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezi’nin Turgutlu’da açılan 12 derslik kapasiteli kurs kayıtları başladı. Eğitimin il genelinde daha kaliteli ve seçenekleri olan bir yapısı olması gerektiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu’da açılan MABEM kurslarının Turgutlulu öğrencilerin başarıya doğru gitmesinde payı olacağına inandığını belirtti. Turgutlu ilçesinde MABEM kurslarına büyük ilgi gösterilirken, kayıt için gelen öğrenci ve veliler bu fırsatı sunduğu için Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

KURS KAYITLARI BÜYÜKŞEHİR TURGUTLU HİZMET BİNASI’NDA

TEOG, YGS VE LYS’ye hazırlanan öğrencilere yönelik açılan Turgutlu MABEM kurs kayıtlarının Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Hizmet Binasında 2 Ekim tarihine kadar devam edeceği ve kapılarını 6 Ekim tarihinde eğitime açacağı belirtildi.  

 

Editör: TE Bilişim