Turgutlu’da Sinirli, Yeniköy ve İzzettin Mahallelerini ziyaret eden Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Cem Çöllü ve Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Hayri Okkalı üç mahallede Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaları inceledi. Mahalle muhtarları ile bir araya gelen başkanlar, muhtarların taleplerini dinledi.  

 İl genelinde olduğu gibi Turgutlu’da da mahallelerde çalışmalar yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sinirli, Yeniköy ve İzzettin Mahallelerinin önemli eksikliklerini büyük ölçüde tamamladı. Mahallelerde yapılan çalışmaları incelemek ve bilgi almak amacıyla üç mahalleyi ziyaret eden Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Cem Çöllü, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Hayri Okkalı ve Muhtarlık İşleri Dairesi Personeli Cem Özleyen mahalle muhtarları ve vatandaşlarla da bir araya gelme fırsatı buldu. Turgutlu’da ilk olarak Sinirli Mahallesi’ni ziyaret eden Çöllü ve Okkalı burada Mahalle Muhtarı Hasan Erbay ve mahalleliler tarafından karşılandı. Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun oyduklarını ifade eden Sinirli Mahalle Muhtarı Erbay, “Mahallemizin mezarlık yoluna taş döşenmesi talebinde bulunmuştuk bu talebimiz kısa sürede yerine getirildi. Yine mahallemizin yolu asfaltlandı ve otobüs seferleri başladı. Yapılan bu hizmetler nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

İzzettin ve Yeniköy’de Hizmetlerden Memnun

Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Cem Çöllü ve Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Hayri Okkalı, Sinirli’nin ardından İzzettin ve M. Yeniköy Mahallelerini de ziyaret etti. Burada da yapılan çalışmaları inceleyen Çöllü ve Okkalı Sinirli Mahalle Muhtarı Mevlüt Ülgür ve Yeniköy Mahalle Muhtarı Yıldıray Aktaş ile görüştü. Sinirli’de düğün salonu yapımının devam ettiğine dikkat çeken Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Çöllü, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talepleri doğrultusunda burada gerekli çalışmalar başladı. Yine mahallede asfaltlama yapıldı. Mezarlık yoluna taş döşenirken mahalleye otobüs seferleri başlatıldı” şeklinde konuştu.

Otobüs Seferleri Ulaşımı Kolaylaştırdı

Yeniköy ziyaretinde konuşan Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Hayri Okkalı ise Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete sunduğu otobüs seferlerinin mahallelerin şehir merkezleri ile arasındaki ulaşımı kolaylaştırdığını dile getirerek, “Yeniköy’de de otobüs seferleri başladı. Ayrıca mahallemizde asfaltlama yapılırken yine mezarlık yoluna taş döşendi ve halkımız çamurdan kurtuldu” dedi. Yeniköy Mahalle Muhtarı Yıldıray Aktaş’da Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun olduklarını ifade ederek, “Mahalle sakinlerimiz adına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e hizmetler nedeniyle teşekkürlerimi sunarım” dedi. 

Editör: TE Bilişim