Hayırsever desteğinin önemli olduğunu söyleyen Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Aşevi’nin kurban bağışlarının ulaştırılabileceği en önemli adres olduğunu belirterek, “Bu Kurban Bayramı’nda bir öğün de sizden olsun” dedi.

Turgutlu Belediyesi Aşevi ve Hayır Merkezi, Kurban Bayramı arefesinde de yardıma muhtaç vatandaşlar ile yardımseverler arasında köprü olmaya devam edecek. Hayırsever desteğinin önemli olduğunu söyleyen Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Aşevi’nin kurban bağışlarının ulaştırılabileceği en önemli adres olduğunu belirterek, “Bu Kurban Bayramı’nda bir öğün de sizden olsun” dedi.

Turgutlu halkının, yardıma muhtaç vatandaşlara ulaşmasında önemli bir vazife gören Aşevi ve Hayır Merkezi, Kurban Bayramı dolayısıyla ibadetlerini yerine getirecek vatandaşlar için kapılarını açık tutuyor. Hayırseverlerin bağış desteğiyle her gün bin 300 kişiye sıcak yemek götüren Aşevi, Kurban Bayramı’nda da Turgutluluların ‘veren eli’ olmaya devam edecek.

Turgutlu Belediyesi İşletme İştirakler Müdürlüğü bünyesindeki Belediye Aşevi’nin Turgutlu halkında paylaşmanın ve yardımlaşmanın önemini pekiştirdiğini ifade eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de dışarıdan satın alma usulü ile değil tamamen Aşevi aşçıları tarafından hazırlanan yemeklerin, sıcağı sıcağına yola çıkarak ekipler tarafından birebir hane sahiplerine ulaştırıldığını hatırlatarak, “Yılın her döneminde aşevimizden desteklerini esirgemeyen Turgutlulu hemşerilerimizin, özellikle paylaşmanın, yardımlaşmanın, iyilik yapmanın vakti olan mübarek Kurban Bayramı’nda bu desteklerini daha da arttıracaklarını ümit ediyorum. Ayrıca ‘bir elin verdiğini diğer elin bilmemesi’ düsturunu hayata geçirmek adına aşevimizin hayırsever vatandaşlarımız için bir fırsat olduğunu da inanıyorum. Bu vesileyle desteğini esirgemeyen herkese bir kez daha teşekkür ederek tüm hemşerilerimin mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, kurban ibadetlerinin Allah katında kabulünü diliyorum.” şeklinde konuştu.

ARAYIN SOFRANIZI İHTİYAÇ SAHİPLERİYLE PAYLAŞIN

Belediye Aşevi ve Hayır Merkezi’ne canlı hayvan, kurban eti paylarını bağışlamak isteyen vatandaşlar; Aşevi 0236 312 22 28-0551 406 89 50 ile Zabıta Müdürlüğü 0236 313 1078 numaralı telefonları arayabilecekler. Nakdi yardımda bulunmak isteyenler ise Halk Bankası Turgutlu Şubesi TR 92 0001 2009 5660 0007 0000 88 iban nolu hesaba bağışlarını yatırabilecekler.

Editör: TE Bilişim