Manisa'nın Turgutlu İlçesi’nde, akşam saatlerinde yaklaşık 1000 polis 50 noktada asayiş ve huzur uygulaması yaptı. Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ve Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından saat 20.30’de başlayıp 22.30’da son bulan ve ilçenin ana arterlerinde yapılan uygulamaya Özel Harekat Polisleri ,Çevik Kuvvet Polisler, TOMA ve Panzerlerle birlikte yaklaşık 1000 polis katıldı. 

50 farklı noktada yapılan uygulamada internet kafeler ve kahvehaneler denetlendi. Bine aşkın vatandaşın GBT’si sorgulanırken, Cezaevi firarisi, çıkar amaçlı suç örgütü üyesi ve hırsızlıktan aranan şahıslar gözaltına alndı. Alkolllü araç kullanan ve ruhsatsız silah taşıyan kişilere işlem yapıldı.Trafik polisleri de bölgelerden geçen araçları durdurarak sürücülerin evraklarını kontrol ederken, evrakları eksik olan araçlar trafikten men edildi.

Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, operasyonların devam edeceği öğrenilirken, vatandaşlar gördükleri polislere yaptıkları uygulamalardan ötürü teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim