Turgutlu Belediyesi çalışanları, işyeri yetkili sendikası olan Türk Yerel Hizmet-Sen organizasyonuyla bugünün mesaisine belediye önünde şehitlere saygı duruşunda bulunarak başladı.

Turgutlu Belediyesi hizmet binasında bir araya gelen belediye personeline Türk Yerel Hizmet-Sen İl Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyesi Önder Ertaş, işyeri temsilcisi Melih Dincel de eşlik etti. Basın açıklaması yaparak artan terör olaylarına değinen Türk Yerel Hizmet-Sen İlçe Temsilcisi Mümin Yürek, “Hakkari Dağlıca ve Iğdır’da 30 şehit düşen askerlerimize, polislerimize, can kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyor ve büyük buluşma günü olan mahşer meydanında Peygamber efendimizin (s.a.v) Kevser sancağı altında tüm şehitlerimizle beraber olmalarını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.O şehitler ki ardında yetim bıraktıkları doğmamış çocukları uğruna, ardında bıraktıkları eşleri uğruna,ciğerlerine ateş düşürdükleri anaları babaları uğruna ve bizler uğruna, vatan uğruna canlarını verdiler. Vatanımızın her bölgesinde vatan evlatlarımıza yapılan hain saldırıları şiddetle kınıyoruz. Bu saldırılar Türk Milleti’ni derin yasa boğmuştur. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor ailelerine, yakınlarına, silah arkadaşlarına ve milletimize başsağlığı, yaralı kardeşlerimize şifalar diliyorum” dedi.

Açıklamanın ardından belediye personeli, şehitlerimiz adına bir dakikalık saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı’nı okudu.

Editör: TE Bilişim