Kadına şiddetin arttığı ülkemizde yaşananların kaygı verici olduğunu vurgulayan Başkan Şirin, “Kadınlar anamız, eşimiz, kardeşimizken, onları yalnız bir gün değil her gün el üstünde tutup baş tacı etmeliyiz” dedi.

           Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, 8 Mart Pazar günü olan Kadınlar Günü’nü mesai saati dolayısıyla erkene alarak, önce belediye çalışanlarının ardından Turgutlulu kadınların gününü kendilerine çiçek takdim ederek kutladı. Turgutlu Belediye Hizmet Binası içerisinde çalışan kadınları müdürlüklerinde tek tek ziyarete den Başkan Şirin, kendilerine sümbül, lale ve menekşeden oluşan farklı çiçekleri takdim etti. Başkan Şirin’in çiçek jesti karşısında memnuniyetlerini ifade eden belediye çalışanları da çiçek gibi güzel bir hediyenin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de kadınların gerek sosyal gerekse iş hayatındaki önemine değinerek, “Değerli kadınlarımızın, baş tacı analarımızın bu güzel günlerini kutluyorum. Elbette sadece bir gün değil, her gün onların kıymetini bilmeli, onlara hak ettiği değeri vermeliyiz. Kadınlarımızın hayatın her alanındaki varlığı bizler için önemlidir. İş hayatlarındaki başarıları da her zaman bizler için gurur vericidir. Bu anlamda Turgutlu Belediyesi ailesinin birer ferdi olan kadın çalışanlarımızın küçük de olsa gönüllerini almak, yanlarında olduğumuzu hatırlatmak istedik. Özverili çalışmalarından dolayı tüm kadınlarımızı kutluyor, önümüzdeki 8 Mart Kadınlar Günü’nün de güzelliğin, sevginin hoşgörünün artması dileğiyle, kadına şiddetin uygulanmadığı bir dünyada hep beraber mutlu ve huzurlu yaşamayı diliyorum” dedi. Başkan Şirin, çiçek takdim ettiği kadın çalışanlarla günün anısına hatıra fotoğrafları da çektirdi.

Belediyede Gönüller Bir Oldu

        Başkan Şirin, işlem yaptırmak için belediye hizmet binasında bulunan kadın vatandaşları da unutmayarak onlara da çiçek armağan ederken, ziyaretleri esnasında erkek çalışanlarla da bir araya gelip sohbet etme imkanı buldu. Erkek çalışanlara hayırlı Cumalar dileyen Başkan Şirin, tüm belediye personeline çalışmalarında başarılar diledi. Belediye Hizmet Binası içerisinde yer alan Mehmet Tüzel Gökyayla Kütüphanesi’nde çalışan öğrencileri de ziyaret eden Başkan Şirin, yine kendilerine çiçek armağan etti. Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı tarafından kendisi için hazırlattırılan özel çiçekleri makamında memnuniyetle kabul eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Büyükşehir Belediyesi tarafından Turgutlu’ya getirtilen lale ve sümbülleri de kadınlara takdim etti.

 

Editör: TE Bilişim