Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, başkan seçildikten sonra ikinci kez Turgutlu ilçesine gitti. İlçede bazı ziyaret ve açılışlara katılan Ergün, vatandaşlara bazı müjdeler verdi. Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Hizmet Binasını hizmete açılışında yaptığı konuşmada, binanın eksikliklerinin tamamlandığını söyledi. Ergün, personellerle sohbet ederek, "Binamız tamamlandı ve Turgutlulularla büyükşehir arasındaki bağ kuvvetlendi. Artık bu hizmet noktasından vatandaşlarımız yararlanacak ve hizmet direkt olarak vatandaşa ulaştırılacak" dedi. 
Cengiz Ergün, eski sebze ve meyve halinin otopark yapımı için çalışmaların başlayacağını belirterek, "Eski sebze ve meyve halini istimlak ederek bu alanı gençlik merkeziyle birleştirerek otopark olarak kullanmak istiyoruz. Diğer alanlarda da ekiplerimiz incelemelerde bulunacak ve mali tabloyla uyuşursa buralarda bu projeleri hayata geçireceğiz. Turgutlu'ya büyük projeler yapılacak. Otopark konusunda Cumartesi pazarını da dahil edersek toplamda üç otopark oluşturma hedefindeyiz" diye konuştu.
Başkan Ergün, yaptığı diğer ziyaret ve açılışlarda ise şunları kaydetti:
"Biz ne söz verirsek, bunu yaparız ve yapacağız. Kapalı spor salonu projesinde ise gerekli çalışmalar yapılacak ve Turgutlu'ya bu projeyi kazandıracağız. Yeni yapılan kapalı spor salonunun Turgutlu'ya yeterli değil. Yeni bir antrenman sahası niteliği taşıyan bir kapalı spor salonuna ihtiyaç var. Arazi tahsisi yapıldığında hemen projeyi hayata geçireceğiz." 
Başkan Ergün'ün ziyaretlerine, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, MHP Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı, MHP Turgutlu İlçe Başkanı Ahmet Köktopçu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinatörü İbrahim Kutar, Büyükşehir ve Turgutlu Belediyesi ve daire müdürleri eşlik etti. 

Editör: TE Bilişim