Başbakan Ahmet Davutoğlu, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde PKK lı teröristlerin tuzakladığı bombanın patlaması sonucu şehit olan Turgutlulu Uzman Çavuş Ali Şahin’in Babası Mehmet Ali Şahin ile telefonla görüşerek başsağlığı diledi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile arasında geçen telefon konuşmasını anlatan Şehit babası Mehmet Ali Şahin;“Başbakanımız telefonda bana taziyelerini ve üzüntülerini ileterek devletin tüm imkânları ile yanımızda olduklarını bana iletti.”dedi.

SELÇUK ÖZDAĞ BİZZAT İLGİLENİYOR

Şehit Babası Mehmet Ali Şahin ayrıca, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Doç.Dr. Selçuk Özdağ’ın da kendileriyle bizzat ilgilendiğini ve desteklerini esirgemeyen herkese hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ederim.”dedi.

AİLENİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Av. Mürşit Gedizli ise Şehit ailesinin her zaman yanında olduklarını ve özellikle AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Doç.Dr. Selçuk Özdağ’ın da aile ile yakından ilgilendiğini belirterek, gereken ne ise devletin tüm imkânları ile ailenin yanında olduklarını söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Doç.Dr. Selçuk Özdağ, Şehit ailesine geçtiğimiz günlerde yaptığı taziye ziyaretinde, Turgutlu Kaymakamlığı ve Hayırseverler desteği ile yeni bir ev yapılması sözünü vermişti. 

Editör: TE Bilişim