Küçük Sanayi Sitesi'nde karosercilik yapan Oğuz Taş, Turgutlu'da özel bir firmada harita teknikeri olarak çalışan Seren Bağçeci'ye sürpriz evlilik teklifi hazırladı. Taş, otomobiline aldığı Bağçeçi ile dolaşmaya çıktı. Taş, bir ara sanayide küçük bir işi olduğunu belirtip, işyerine uğrayacağını söyledi. İşyerine yaklaştıklarında önlerini kasasında 'Benimle evlenir misin?' yazılı pankart asılı bir kamyon kesti. Aynı anda kamyondan konfetiler atılmaya başladı. Bu sırada otomobilden inen Taş, kız arkadaşının önünde diz çöküp, evlenme teklifini bir kez sözlü olarak yineledi. Genç kız, "Evet" diyerek teklifi kabul etti. Taş, bunun üzerine cebinden çıkardığı yüzüğü kız arkadaşının parmağına taktı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle erkek arkadaşıyla bir restoranda yemek yiyeceklerini düşündüğünü belirten Bağçeci, "Sürpriz evlilik teklifi gelince hem şaşırdım hem de çok mutlu oldum. Böyle özel bir günde böyle bir teklifi almak güzel bir şey" dedi.

Arkadaşlarıyla birlikte bu süprizi hazırlayan Taş ise "Seren ile 5 yıl önce tanıştık. Artık evlenip bir yuva kurmanın zamanının geldiğini düşündüm. Kendisine özel bir günde özel bir teklif yapmak istedim. Bu sürpriz evlenme teklifimi kabul ettiği için çok mutluyum. Bana yardımcı olan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim