Ulaşımda yaptığı yeniliklerle takdir toplayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşın yüzünü güldürmeyi sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından, 65 yaş kartı ile otobüslere ücretsiz biniş hakkı tanınan vatandaşların kartları dağıtılmaya başlandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinasyon Şube Müdürlüğü, 65 yaş kartı için başvuru yapan vatandaşların yenilenen kartlarını adreslerine giderek teslim etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün selamıyla kartları sahiplerine verdiklerini belirten Turgutlu Koordinasyon Şube Müdürü İbrahim Kutar, “Yaşı ilerleyen vatandaşlarımızı Koordinasyon Merkezimize kadar yormamak için kartları vatandaşlarımızın adreslerine gidip bizler veriyoruz. İlçemizde 65 yaş kartına başvuru yapan yaklaşık 200 vatandaşımıza kartlarını dağıttık. Kartlara başvurular yapıldıkça biz de vatandaşlarımızın evlerine kadar kartlarını götürmeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Yapılan hizmetten memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, “65 yaş kartı ile otobüslere ücretsiz biniyoruz. Yenilenen otobüslerle birlikte her yere kolaylıkla gidip gelebiliyoruz. Başvurusunu yaptığımız kartları evimize gelerek teslim ettiler. Yapılan bu uygulama bizi çok memnun etti. Bizlere verdiği hizmetten dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür ederiz” diye ifade ettiler.

Editör: TE Bilişim