Saat 12.00 ile 14.00 arasında 5 farklı bölgede meydana gelen kazalarda emniyet ve 112 acil servis ekipleri yoğun mesai harcarken, kazalarda yaralanan 8 kişinin herhangi bir hayati tehlikesinin bulunmaması Turgutlu'yu sevindirdi.
2 saatlik dilimle meydana gelen kazaların ikisi Erbiller Sanayi sitesi kavşağında meydana geldi. E-96 karayolu Erbiller Sanayi Sitesi kavşağındaki ilk kazada 35 PET 95 plakalı araç ile 07 DCT 32 plakalı araç çarpıştı ve bu kazada iki aracın sürücüsü Necdet Genç ve Öztürk Şen yaralandı. Aynı bölgedeki ikinci kazada ise İzmir istikametine seyir halinde olan Ahmet Eskici yönetimindeki 45 KA 2393 plakalı araç ile Turgutlu Belediyesine ait Yılmaz Çelik yönetimindeki 45 N 5622 plakalı kamyon çarpıştı. Bu kazada otomobilin kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilirken, araç içerisinde bulunan Macit Bozkurt ve Elif Bozkurt yaralandı.
Diğer bir kazada Avşar'dan Turgutlu istikametine seyir halinde olan Mustafa Yaşar Karaaslan yönetimindeki 45 B 2108 plakalı motosiklet direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı ve motosiklet sürücüsü yaralandı.
Aynı zamanlarda meydana gelen anayol kazalarının yanında şehir merkezinde de iki kaza yaşandı. Koza kavşağında meydana gelen kazada Mehmet Mencik yönetimindeki 45 TZ 053 plakalı motosiklet bir araç şoförünün kapıyı açması sonucu araç kapısına çarparak motosikletten düştü ve yaralandı. Şehir merkezindeki diğer kazada ise Nazlı Akuncu isimli bir kadına 45 ZB 6986 plakalı araç çarptı, çarpma etkisiyle kadın yaralandı. 2 saat içerisinde 5 farklı kazada toplamda 8 kişi yaralanırken olay yerlerine intikal eden 112 acil servis ekipleri yaralıları Turgutlu Devlet Hastanesi acil servis ünitesine taşıdı. Kazada yaralananların hayati tehlikeleri bulunmazken, 5 kazayla ilgili olarak emniyet güçlerinin soruşturma başlattığı öğrenildi.

,

Editör: TE Bilişim