MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı, Turgutlu’nun Karaköy Mahallesi’nde başlattığı çalışmalar ile eskiyen ve kullanım ömrünü yitiren altyapıları yenileme çalışmalarını sürdürüyor. MASKİ ekipleri Karaköy Mahallesi’nde 2 bin 100 metrelik kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarına başladı.

İçme suyu şebeke hatları da yenilenecek

MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun Karaköy Mahallesi’ndeki kanalizasyon çalışması tamamlanması ardından, İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri 2 bin 500 metrelik içme suyu şebeke hattı yenileme çalışmalarına başlayacak. MASKİ, mahalleye 50 metre küp kapasiteli içme suyu deposu yaparak mahallenin altyapı sorunun ortadan kaldıracak.

Dört bir yanda çalışıyoruz”

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Turgutlu’nun Karaköy Mahallesi’ndeki çalışmaların aralıksız bir şekilde sürdüğünü belirtti. Aslay, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün söylediği gibi ‘Daha yaşanabilir bir Manisa’ için çalışmalarımızı bu doğrultuda yapmaya çalışıyoruz. Şehrimizin altyapı sorununu tamamen ortadan kaldırmak için dört bir yanda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda Turgutlu ilçemizin Karaköy Mahallesi’nde kanalizasyon hattı ve ardından içme suyu şebeke hatlarını yenilemek üzere çalışmalarımızı başlattık. En kısa sürede tamamlatıp vatandaşlarımızı sağlıklı ve uzun süre sorunsuz bir şekilde kullanabileceği altyapıya kavuşturacağız” dedi.

 
Editör: TE Bilişim