Dün akşam saatlerinde bir anda oluşan yağmur ve fırtına ilçenin çeşitli bölgelerinde elektrik telleri koptu ve çoğu mahallede elektrik kesintileri oluştu. İstasyon Altı Mahallesi Kervan Yolu üzerinde ağaçlar devrildi ve yolu trafiğe kapattı. Kervan Yolu üzerinde devrilen ağaç devrilme anından elektrik tellerini de kopardı ve elektrik direklerine zarar vererek mahallenin uzun süre elektriksiz kalmasına neden oldu. Diğer yandan dün akşam Koza Parkı yakınlarında şiddetli rüzgardan kopan elektrik teli kısa süreli paniğe yol açtı. Yaşanan kısa süreli doğa olayı nedeniyle E-96 karayolu üzerinde bulunan trafik lambalarında kesinti yaşandı ve sinyalizasyon nedeniyle Ergenekon Kavşağında maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi.

Dün akşam saat 19.00  sıralarında yaşanan fırtına ve sağanak yağışın ardından yaralar sarılmaya başlandı. Kervan yolu üzerinde ve İstasyonaltı mahallesinde kopan elektrik telleri ve zarar gören elektrik direkleri GEDAŞ ekipleri tarafından yıkılarak yerine yenilerinin dikileceği öğrenildi.
Dün gece saat 03.00'e kadar GEDAŞ ekiplerinin çalıştığını belirten İstasyonaltı muhtarı Orhan Kaya; "Gerçekten çok kötü bir gece geçirdik. fırtına nedeniyle ağaçlar yıkıldı elektrik telleri koptu direkler zarar gördü. Mahallemiz sabaha kadar elektriksiz kaldı. Elektrikle ısınan vatandaşlarımız var tabi onlar içinde zor bir geceydi. Sağ olsun GEDAŞ Müdürümüz gece olayın hemen ardından bizzat kendisi buraya geldi. Ekipler geç saatlere kadar çalıştı. Bugün sabahta geldiler ve çalışmaları sürdürüyorlar. Sanırım bugün mahallemizin bir bölümünde akşam saat 17.00'ye kadar elektrik verilemeyecek. Sorunun çözümü için arkadaşlar çalışıyor. Başta GEDAŞ Müdürümüz olmak üzere tüm çalışanlarına mahallemiz adına teşekkür ediyorum."dedi.

Editör: TE Bilişim