Süper Lig’de Gençlerbirliği’yle berabere kalıp Medipol Başakşehir ve Aytemiz Alanyaspor’a yenilerek teknik direktör Okan Buruk yönetiminde ilk kez üst üste 3 maçta galibiyet alamayan Teleset Mobilya Akhisarspor, milli maçlar nedeniyle sezona verilen aradan sonra zorlu deplasmanlara çıkacak. Akigo, ligde bu süreçte fikstürdeki ilk 4 maçın 3’ünü deplasmanda oynayacak. Yeşil-siyahlılar, ligin iddialı takımlarından Beşiktaş, Göztepe ve lider Galatasaray’a konuk olup 4 haftada yalnız Yeni Malatyaspor’u iç sahada ağırlayacak. Akhisarspor, sezonun ilk yarısını evindeki Kayserispor ve deplasmandaki Osmanlıspor mücadeleleriyle tamamlayacak. Teknik direktör Okan Buruk, zorlu bir periyotta olduklarını ve ilk yarıda toplayacakları puanların sezonun ikinci yarısındaki hedeflerini belirleyeceğini söyledi.
OLCAN'IN OLMAYIŞI TAKIMI YARALADI
Teleset Mobilya Akhisarspor'un geçtiğimiz sezondan beri en önemli hücum silahı kuşkusuz Olcan Adın olarak görünüyor. Kanatta yaratıcılığı ve driblingleriyle ön plana çıkan Olcan'ın olmayışı, hücum hattında Akigo'yu zorluyor. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Galatasaray'dan Akhisar'a gelen Olcan, oynadığı 18 maçta 5 gol, 8 asist yaparak yeniden dev takımların radarına girmişti. Bu sezona da formunda başlayan 32 yaşındaki kanat oyuncusu, sakatlığa kurban gitti. En son 29 Ekim'deki Fenerbahçe galibiyetinde forma giyen tecrübeli oyuncu, neredeyse 1.5 aydır sakatlıkla boğuşuyor. Şu ana kadar bu sezon oynadığı 8 maçta 2 asist yapan Olcan'ın dönüşünü teknik direktör Okan Buruk dört gözle bekliyor. Kariyerinde Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Gaziantepspor gibi birçok köklü kulüpte forma giyen Olcan Adın, 10 kez giydiği milli formayla da 1 gol atmıştı. Bu sezon sonunda 1.5 senelik sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli kanat oyuncusunun takımda kalıp kalmayacağı ve ya yeni adresi önümüzdeki haftalarda göstereceği performansla belli olacak. 
KARTAL HAZIRLIKLARA BAŞLADI
Beşiktaş, milli maçlar nedeniyle lige verilen aradan sonra Süper Lig’in 12. haftasında T.M. Akhisarspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına 3 günlük iznin ardından düm yaptığı antrenmanla başladı.  Basına kapalı yapılan antrenman bir saate yakın sürdü. Antrenmana milli takımlarda olan Oğuzhan, Cenk, Babel, Mitrovic, Tosic, Pepe ve Orkan katılmadı. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman dinlenme, kuvvet ve kondisyon çalışmasıydı. Sabah antrenman salonda yapılan denge ve kuvvet çalışmalarının yer aldığı istasyonlardan oluşan parkurda değişmeli olarak yapıldı. Antrenman streching çalışması ile sona erdi. Bu sezon sadece 2 kez rakiplerine boyun eğen siyah beyazlılar, evindeyse daha mağlubiyet yüzü görmedi. Ligde son 2 maçını deplasmanda oynayıp kazanan Kara Kartal, son 2 iç saha maçındaysa Trabzonspor ve Başakşehir'le berabere kalarak şampiyonluk yarışında lider Galatasaray'ın 5 puan gerisine düştü. Şampiyonlar Ligi telaşıyla lige konsantre olamayan siyah beyazlılar, haftaya evinde ağırlayacağı Teleset Mobilya Akhisarspor'u seyircisiz maç olmasına karşı mağlup etmek istiyor. Akhisar ise 3 haftalık galibiyet hasretine İstanbul deplasmanında son verip, lige yine gövde gösterisi yapmanın peşinde olacak. Hakan Agar
Editör: TE Bilişim