Hakan Agar- Bu sezonu da geçtiğimiz sezon olduğu gibi küme düşme korkusuyla sürdüren Grandmedical Manisaspor, evinde aldığı Ümraniyespor mağlubiyetinin ardından bugün sahaya çıkıyor. Kümede kalma yarışında burun buruna olduğu Gazişehir Gaziantep FK'ya konuk olacak Tarzan, alacağı 3 puanla lige 4 elle sarılmak istiyor. Giresun galibiyetiyle beraber havaya giren takımını aynı motivasyonla hazırlamaya çalışan Fatih Tekke, kadroda da küçük değişiklikler yapmayı planlıyor. Rakibimiz Antep ise kolay lokma olmadığını son haftalarda tüm lige gösterdi. 
ANTEP TOPARLANDI
Bu sezon lige teşvik primi iddialarıyla başlayan ve kadroyu oluşturmakta zorlanan Gazişehir Gaziantep FK, zorlu günleri atlatmışa benziyor. Ligin ilk 3 haftasında 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak endişe veren Antep, Adanaspor galibiyetinden sonra 5 haftalık bir duraklama dönemine daha girmişti. Bu 5 haftalık süreçte 2 mağlubiyet ve 3 beraberlik alan ekipte, kötü gidişatın hesabı Hüseyin Kalpar'a kesilirken, yerine geçen Erkan Sözeri takımı hemen toparlayıverdi. Son hafta Play-Off hesabı yapan Elazığspor'u evinde 1-0 mağlup eden Antep, 5 haftalık aradan sonra galibiyetle tanışmasını bildi. Savunma futbolu ve kompakt oyunla tanınan yeni teknik adam Erkan Sözeri daha ilk maçtan felsefesini oyuncularına adapte etmeyi başardı. Şu anda 10 haftada topladığı 11 puanla 13. sırada bulunan Gazişehir Gaziantep FK, küme düşme hattının 3, Grandmedical Manisaspor'un 4 puan önünde bulunuyor. Ligin 13. sırasında bulunmasına karşın kalesinde sadece 6 gol görerek bu alanda lig lideri olan Antep, toplamda da sadece 8 gol atarak +2 averaja sahip oldu. Tüm galibiyetlerini evinde alan Antep, 5 iç saha maçından 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Kadrosunda Ermin Zec,     Pierre Webo, Özgürcan Özcan, Muhammet Reis ve Okan Derici gibi isimleri bulunduran G.Gaziantep FK, GM. Manisaspor karşısında da kaliteli ayaklarına güveniyor. 
TARZAN'A GALİBİYET ŞART
Ümraniyespor maçında aldığı mağlubiyetle taraftarını yine umutsuzluğa iten Grandmedical Manisaspor, kazanmak zorunda olduğu bir maça çıkıyor. Antep deplasmanından alacağı kötü bir sonuçla iyice dibe gidecek olan Tarzan, böyle birşeyin olmasına engel olmak için maça konsantre olmuş durumda. Bugün sahaya çıkacak 11'den sahaya karakter koymasını bekleyen Fatih Tekke'nin, kadroda bazı değişiklikler yapabileceği öğrenildi. Perovic'in performansından memnun olmayan Tekke, bu bölgede Billal ve ya Zahid'e görev vermeyi düşünüyor. Ümit Yasin'i de form grafiği olarak beğenen Tekke'nin, Hikmet'in yerine Ümit'e görev verebileceği öğrenildi. İşte Tekke'nin çıkartacağı muhtemel 11 şöyle: Emrullah, Mustafa, Ümit, Dimov, Abdulkadir, Berkay, Atiemwen, Metin, Billal, İsmail, Meye. Hücum bölgesinde Meye'den istediği verimi alamayan Tekke'nin, oyuncuyu uyardığı ve topa daha çok baskı yapmasını istediği öğrenildi. Deplasmanda bu sezon oynadığı 5 maçtan 2'sini kazanıp, 3'ünü kaybeden GM. Manisaspor, galibiyet sayısını da bu maçla beraber 3'e çıkartmak ve puanını 10'a yükseltmek istiyor. Gazişehir Gaziantep FK- Grandmedical Manisaspor mücadelesi bugün TFF 1. Lig'in 11. hafta açılış maçı olarak 18.00'da Gaziantep Stadyumu'nda oynanacak. Maçın hakemliklerini Alper Çetin, Oğuz Kağan Çalışır ve Habip Tiryaki yapacak. 

Editör: TE Bilişim