ZAFER ÜNAL’DAN MANİSASPOR’A DESTEK ÇAĞRISI
 
Manisa’nın eski belediye başkanlarından Zafer Ünal, takımın 2018-2019 kombine biletlerinden alarak, Manisalılara da ‘Manisaspor’a destek olun’ çağrısında bulundu.
Kulüp Başkanı Bülent Baygeldi, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Pekçetin, Nadir Uzbasan, Manisaspor eski başkanı Emre Hasgör ve kulübün eski yöneticilerinden Ferdi Zeyrek, şehrin eski belediye Başkanı Zafer Ünal’ı ziyaret etti. Ziyarette kulübün 2018-2019 kombine biletlerinden alan Ünal, Manisalılara önemli mesajlar verdi.
 MANİSASPOR BU ŞEHRE ÇOK ŞEY KATTI
Manisalıların Manisaspor’u sahipsiz bırakmaması gerektiğinin altını çizen Ünal, Manisaspor’un geçmiş dönemlerde şehre çok şek kattığına dikkat çekerek, “Yarım asırlık geçmişinin yanı sıra şehrimizin marka değerine önemli katkılar sağlayan Manisaspor’un mevcut durumundan çıkması ve eski günlerine dönmesi tek temennimiz. Bu anlamda bizlere büyük sorumluluklar düşüyor. Manisalıyım diyen, Manisa aşığı olan herkesin Manisaspor’a bir vefa borcu olduğunu düşünüyorum. Şimdi bu vefa borcunu ödeme zamanı” ifadelerini kullandı. Ünal yakın zamanda Tarık Almış Spor Tesisleri’ni de ziyaret ederek tesisin sıkıntıları noktasında destek olacağının sözünü verdi.
 BİRLİK VE BERABERLİĞİ YENİDEN SAĞLAYACAĞIZ
 Zafer Ünal’a yaptığı samimi açıklamalar ve kombine alarak destek verdiği için teşekkürlerini sunan Kulüp Başkanı Bülent Baygeldi, göreve geldikleri günden bu yana Manisaspor’un yeniden ayağa kalkması için mesai harcadıklarını belirterek, “Manisalılar da bu çabamızı görüyordur. Amacımız şehirde yeniden birlik ve beraberliği sağlamak. Bu birlik ve beraberliği sağladığımız takdirde, Manisaspor yeniden eski günlerine dönecektir. Bu sezon ben tribünlerin dolacağına ve Manisalıların takımlarına sahip çıkacağına inanıyorum. Başka Manisaspor yok. Bu takımı yeniden ayağa kaldırmak için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.
 
 
Editör: TE Bilişim