ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Mavi-Beyazlılar, prensip anlaşmasına vardığı Suat Avcı’nın Hakan Şapçı’nın çalıştırdığı Utaş Uşakspor’a imza atmasıyla hiç de ummadığı bir tablo ile karşılaşmış oldu. Genel Kaptan Yılmaz Korap “Her ikisine de yakıştıramadık!” dedi.

Süper Amatör Lig’de mutlak şampiyonluk hedefleyen ve yaptığı önemli transferlerle gözünü Bölgesel Amatör Lig’e diken Yunusemre Belediyespor, aylar öncesinden prensip anlaşmasına vardığı Suat Avcı’nın BAL ekibi Utaş Uşakspor’a imza atmasıyla büyük şok yaşadı. Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Levent Eriş’in gelmesiyle yollarını ayırma kararı alan ancak amatöre dönüş yapabilmesi için ocak ayı transfer dönemini beklemek zorunda kalan Suat Avcı, Büyükşehir ile yollarını ayırır ayırmaz Yunusemre Belediyespor ile prensip anlaşmasına varmıştı. Eski takım arkadaşlarının bulunduğu Mavi-Beyazlılar’a zorlu ikinci yarı maratonunda katkı sağlamak için gün sayan Suat, eski hocası Hakan Şapçı’nın Utaş Uşakspor ile anlaşmasının ardından Yunusemre’de oynamaktan vazgeçti. Tecrübeli futbolcunun Uşak’ın yolunu tutması, Yunusemre yönetimini kızdırdı.

KORAP: “HEM ŞAPÇI’YA HEM DE SUAT’A YAKIŞMADI”

Yunusemre Belediyespor Genel Kaptanı Yılmaz Korap, yapılan transferin etik olmadığını belirterek, bu hareketi hem Hakan Şapçı’ya hem de Suat Avcı’ya yakıştıramadıklarını söyledi. Yönetim, teknik heyet ve camia olarak Suat’ın en zor zamanında yanında olduklarının altını çizen Korap, “Prosedür gereği lisansını çıkaramadığımız ancak devre arası için her konuda prensipte anlaştığımız Suat Avcı, Hakan hocasından teklif alınca gitmek istedi. Manisa futboluna katkıları bulunan Hakan hocamızın da oyuncunun bizimle anlaştığını bildiği halde böyle bir teklifte bulunması hoş olmadı. Çünkü biz Suat’ın en zor zamanında yanında olmuştuk. Bu tarz hareketler futbolun etiğine uygun değil. Dost bildiğimiz insanlardan bunu görmek açıkçası bizleri üzdü” dedi.

Editör: TE Bilişim