Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, belediye bünyesinde hizmet veren Hanımlar Lokalleri’nin sorumlu personelleri ile bir araya gelerek hem lokallerin son durumu hakkında bilgi aldı, gerçekleştirilecek yeni projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Belirli periyotlar halinde bu tür toplantılar gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Yardımcısı Uygur, lokal sorumlularının, vatandaşların talepleri doğrultusunda hazırladıkları yeni projelerin yer aldığı dosyalar üzerinde fikir alışverişi yaptıklarını kaydetti. Uygur, yeni projeler üzerinde çalışmalar yaparak, en çok talep gören projeleri yakın zamanda hayata geçireceklerini dile getirdi. Toplantıda lokallerdeki mevcut kurslar ve hangi kurslara daha çok talep ve katılım olduğunu tespit edilirken; bayanların en çok spor kurslarına ilgi gösterdiği ve spor kurslarına katılmak isteyen bir çok bayanın da kayıt yaptırıp sıra beklediği belirtildi. 
 
YENİ LOKALLER AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR
Lokallerin hizmeti girdiği günden bu yana büyük ilgi gördüğüne vurgu yapan Şule Uygur, “Yunusemre Belediyesi olarak, kadınlarımıza, gençlerimize ve çocuklarımıza ulaşıyoruz. Onların taleplerine açmış olduğumuz bu lokallerle cevap vermeye çalışıyoruz. Bayanlarımızın lokallerimize karşı olan ilgisi  bizlerin doğru bir iş yaptığının kanıtıdır. Yeni lokallerimizin bir kısmı hizmetle başlarken; yapımı devam edenler de kısa sürede bayanlarımızın hizmetine sunulacaktır” dedi.
 
BAYANLAR KAN BAĞIŞINDA BULUNMAYA TEŞVİK EDİLECEK
Manisa Kızılay Kan Bağışı Merkezi ile yapılacak ortak çalışmayla kadınların kan bağışına teşvik edilmesi amacıyla başlatılacak projeye ilişkin bilgi veren Başkan Yardımcısı Uygur; "Kan Bağışı Merkezi Müdürümüz ile yaptığımız görüşmelerde, kan verme konusunda özellikle bayanlarımızın çekimser olduğunu ve bu konuda teşvik çalışmalarının yapılması gerektiğini dile getirdi. Bizler de belediyemiz bünyesinde bulunan Hanımlar Lokallerimizde bu yönde seminerler ve eğitimler vererek, bayanlarımızın bu konuda bilinçlenmesini sağlayacağız. Her konuda ön planda olan kadınlarımızın böylesine anlamlı bir görevde arka planda kalmamaları ve kadınlarımızın da kan bağışında bulunarak topluma önderlik etmelerini istiyoruz” şeklinde konuştu.
 
 
 
 

 
Editör: TE Bilişim