Yunusemre Belediyesi, sporculara malzeme yardımında bulunmaya devam ediyor. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve beraberindeki heyet Manisaspor alt yapı sporcularına eşofman, forma, ayakkabı,  futbol topu gibi birçok spor malzemesi dağıttı.

Tarık Almış Spor Tesislerinde gerçekleştirilen malzeme dağıtım törenine Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Şule Uygur ve Mustafa Dandin, Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan, Yunusemre Belediyesi Daire Müdürleri ve Manisaspor teknik ve idari heyeti katıldı.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Belediyesi olarak sporcuları desteklemeye devam edeceklerini belirterek, “Arkadaşlarımızın çalıştırdığı pek çok alt yapı branşında spor yapan gençlerimiz var. Değişik yaşlarda spor yapan genç kardeşlerimiz Manisa’nın değerleridir. Sporcularımızın ileride çok önemli yerlere gelmelerini arzu ediyoruz. Biz de Yunusemre Belediyespor olarak bugün Manisaspor altyapı hocalarımızı ve çocuklarımızı ziyarete geldik. Sporcu kardeşlerimize spor yaparken kullanacağı her türlü malzemeleri getirdik. Eşofmandan, formaya, ayakkabıdan, futbol toplarına kadar her türlü malzemeyi getirdik. Elimizdeki imkanlar çerçevesinde biz Yunusemre Belediyesi olarak her türlü desteği vermeye devam ediyoruz. Bundan sonra da desteklemeye devam edeceğiz. Geçen sene servis hizmeti vermiştik bu yıl da vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Manisaspor’un değeri olan gençlere ellerinden gelen her türlü desteği vermeye devam edeceklerini vurgulayan Başkan Çerçi, “İnşallah bu gençlerimizin aralarından çok güzel yıldızlar çıkacak. Amacımız çocuklarımızı spora yönlendirmektir. Çocuklarımızın kötü alışkanlıklar kazanmasını önlemek ve iyi karakterler ile topluma kazandırmayı hedefliyoruz. Bu yüzden Yunusemre Belediyesi olarak tüm branşlarda sporcularımıza destekte bulunmaya devam edeceğiz.“ diye konuştu.

“YUNUSEMRE BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ”
Manisaspor Gelişim Liglerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Evlivan da Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve ekibine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek “Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’nin kulübümüze verdiği destekten sonra kulübümüzün rahatladığını görüyoruz. Verdiği desteklerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan ise Manisaspor’a her zaman yardımda bulunmalarının kendileri için bir görev olduğunu vurgulayarak, “Bugün Manisaspor’umuzun altyapı kategorisindeki sporcularımıza antrenman malzemesi vermek amacıyla buradayız. Yunusemre Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi’nin talimatları doğrultusunda yardımda bulunduk. Manisaspor memleketimizin bir gerçeğidir.  Manisaspor şehrimizin takımıdır. Bizler iyi günde kötü günde Manisaspor’un yanında olmalıyız.”  ifadelerini kullandı.

Manisaspor U-15 Takımı Teknik Sorumlusu Aygün Taşkıran ise Yunusemre Belediyesi’nin alt yapıya verdiği önemden ve destekten dolayı teşekkür ettiklerine dikkati çekerek, “Sizlerin sayesinde bu arkadaşlar ileride Manisa’ya değer katacaktır.” dedi.

Editör: TE Bilişim