ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI
Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, merkez ilçe spor müdürlüklerinde art arda gelen istifaları durduramıyor. Şehzadeler İlçe Spor Müdürü Ekrem Öztürk’ün ardından Yunusemre İlçe Spor Müdürü Abdülmuttalip Yıldırım da istifa kararı aldı.

SEBEBİ YETKİLERİN KISITLANMASI
Öztürk 17 ay dayanabilmişti. Yıldırım ise ancak 12 ay dayanabildi. Yıldırım’ın da istifa gerekçesi olarak yetki kısıtlaması ve kadro sorununun olması dikkat çekiyor. Yani ilçe spor müdürlükleri sadece ismi olan bir müdürlük haline getiriliyor. Yapılmak istenen projeler, bu tip nedenlerle tam olarak gerçekleştirilemezken, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün bu konuda pasif davrandığı öne sürüldü.

SPOR LİSESİ’NE GERİ DÖNDÜ
Yetiştirdiği gençlerle Manisa’nın sporuna hizmet eden öğretmenlerden biri olan Abdülmuttalip Yıldırım’ın Spor Lisesi’ne geri döndüğü öğrenildi. Yıldırım, görev süresi boyunca Yunusemre Belediyesi ile ortaklaşa çalışarak okullara spor sahası kazandırılması ve Yuntdağ’da yüzlerce çocuğun sporla tanıştırılması projelerinde etkin rol oynamıştı.

 
Editör: TE Bilişim