Yunusemre Belediyesi Lokali’nde gerçekleştirilen imza törenine Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan, Yunusemre Belediyespor Genel Kaptanı  Yılmaz Koralp, Yunusemre Belediyespor Müdürü Ethem Salih Aytaş ve Antrenör Sedat Öngider ile yardımcı antrenör  Ferdi Öztürk katıldı.

Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Arif Alkan, geçen sene kendilerini Süper Amatör Lige çıkaran antrenör Sedat Öngider ile yola devam etme kararı aldıklarını belirterek, “Yunusemre Belediyespor’un 2015-2016 yılı Süper Amatör Lig öncesi Kulübümüzün A takımının Antrenör ve Yardımcı Antrenörü ile sözleşme yapmak için burada bulunduk. Geçen sene bizi Süper Amatör Lig’e çıkaran antrenör Sedat Öngider ile yola devam etme kararı aldık” dedi.

 Yunusemre Belediyespor Başkanı Alkan, Yunusemre Belediyespor yardımcı antrenörlüğünü Ferdi Öztürk’ün yapacağını vurgulayarak, “Hocamızın yardımcılığını 2014 sezonunda takımımızın kaptanlığını yapan Ferdi Öztürk yapacak. Yunusemre Belediyespor kurulduğu günden itibaren tam 1 yıl geçti. Kulubümüzün bu yıl ki hedefi Bölgesel Lig adı altında yarışan BAL Ligi’nde mücadele etmek. Hocamızın istekleri doğrultusunda takımımıza takviyeler yaptık. Eksik olan mevkilere 1-2 takviye daha yapacağız. Önümüzdeki günlerde futbolcularımız ile anlaşma yapacağız.Alt yapıdaki futbolcularımızı da işin içine katarak Belediyemizin 6 aydan beri uğraştığımız Karaali’de bulunan tesislere geçip sezona orada başlamak istiyoruz. Hocamıza güveniyoruz. İnşallah bu sene bizleri şampiyon yapacaklardır. Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’nin verdiği destekleri bir kenara bırakmayıp onun verdiği güç ile  Süper Amatör Lig’den Bölgesel Lige çıkacağımızı düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

“ÜST LİGE ÇIKMAYI HEDEFLİYORUZ”

Yunusemre Belediyespor Genel Kaptanı  Yılmaz Koralp ise bir üst lige çıkmayı hedeflediklerini vurgulayarak, “Geçen sene çok şükür kazasız belasız şampiyon olduk. İnşallah bu senede tüm ekip arkadaşlarımızın başarısı ile bir üst lige çıkmayı hedefliyoruz.” dedi.

Yunusemre Belediyespor Antrenörü  Sedat Öngider de şampiyonluk yolunda ne yapılması gerekiyorsa bu yolda ilerleyeceklerini belirterek, “Bu ilerleme yolunda bizlere destek olan başta Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi ve herkese çok teşekkür ediyorum. Yunusemre Belediyespor olarak inşallah güzel hedeflerimize varacağız. “ diye konuştu.

Konuşmaların ardından Antrenör Sedat Öngider ve Yardımcısı Ferdi Öztürk Yunusemre Belediyespor ile sözleşme imzaladı. 

Editör: TE Bilişim