Yeni sezonda Süper Amatör Lig’de mücadelesini sürdürecek olan Yunusemre Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) çıkmak için takımını güçlendirmeye devam ediyor. Yunusemre Belediyespor 6 futbolcu ile sözleşme imzaladı. Belediye Lokali’nde gerçekleştirilen imza törenine Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile sözleşme imzalanan futbolcular, Emre Ülkü, Akif Kengel, Gökay Tunç, Serkan Gaşi, Süleyman Numan Çarıkçı ve Okan Yıldız katıldı.
 
BAŞKAN ÇERÇİ'YLE BİRARAYA GELDİLER
İmza töreninin ardından  Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan ve beraberindekiler Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yi makamında ziyaret etti. Yeni sözleşme imzalanılan futbolcuları kutlayan Yunusemre Belediyespor Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, yeni sezonda sözleşme imzalanılan futbolcuların tranferlerinin  hayırlı olmasını diledi.
 
'MÜCADELEMİZ GENÇLERİMİZ İÇİN'
Yunusemre Belediyespor’un geniş bir aile olduğunu vurgulayan Başkan Çerçi, “13 branşta bin 700’leri aşan lisanslı sporcumuz bulunuyor. Bunun dışında yaz spor okullarımız var.  Dolayısıyla bütün mücadelemiz gençlerimiz, çocuklarımız ve onların daha iyi bir yaşam sürdürmeleri için. Bütün toplumu özellikle gençlerimizi spora yönlendirmemiz gerekiyor. Belediye olarak çocuklarımızın daha iyi yetişmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yunusemre Belediyespor içerisinde çok sayıda yıldız sporcularımız çıkacaktır. Ülkemiz önemli zor günlerden geçerken; sporcularımızın yaptığı gayret daha anlamlıdır. Yaptığınız iş çok önemli bir iştir. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.
 
YENİ TRANSFERLER YOLDA
Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan ise 6 futbolcu ile dış transferde anlaşma sağladıklarını belirterek, “Yunusemre Belediyespor olarak geçen hafta 6 oyuncumuz ile iç transfer yapmıştık. Bugün de 6 futbolcu ile dış transferde imza töreni yapıyoruz. 4 futbolcu ile de görüşmelerimiz devam ediyor. Önümüzde hafta nasipse o futbolcularımız ile imza töreni gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.
 Ülkede son dönemde yaşanan olaylara da değinen Kulüp Başkanı Alkan, bir grup Türk Silahlı Kuvvetler mensubunun yaptığı darbe girişiminin millet iradesiyle geri püskürtüldüğünü söyledi. Arif Alkan çıkan olaylarda yaralananlara acil dilerken; şehit düşen sivil ve askerlerin ailelerine de başsağlığı dileklerini iletti. Alkan, "Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız başkanlığında Türkiye Cumhuriyetimiz huzur içerisinde yarınlara ulaşacağından hiçbir şüphemiz yoktur" dedi.

 
Editör: TE Bilişim