Spor Toto 3. Lig 1. Grup temsilcisi Turgutluspor’da teknik direktör Mustafa Yücedağ’ın görevine son verildi.

Turgutluspor yönetimi tarafından alınan kararla sezon öncesi takımın başına geçirilen ve 2 yıllık sözleşme imzalanan Mustafa Yücedağ ile yollar ayrıldı. Kırmızı-siyahlılar Kartepe kampında çalışmalarını sürdürürken Yücedağ ile karşılıklı anlaşma sonucu yollar ayrıldı. Takımın başına ise alt yapı koordinatörü Recai Karasu getirildi.

Yol ayrımı sonrası açıklamalarda bulunan teknik direktör Mustafa Yücedağ, "Başarının gelmesi için transfer gerekli ve bizim istediğimiz isimler transfer edilmedi. Bunun için yollarımızı karşılıklı anlaşarak ayırdık. Transfer konusunda fikir ayrılıklarına düştük, ben Turgutluspor’un başarısı için çalıştım ancak başkaları aynı mücadeleyi vermedi. Herkesin yolu açık olsun" dedi.

Öte yandan Mustafa Yücedağ’ın lig tecrübesinin olmaması nedeniyle yönetim tarafından görevinden aldığı öğrenildi. Yücedağ ile birlikte yardımcı antrenör Alper Eser ile de yollar ayrıldı. Diğer teknik kadro ise görevinin başında kaldı. Ayrıca Mustafa Yücedağ’a görev süresi karşılığında ücretinin ödendiği öğrenildi. Yücedağ ayrılık sonrası ligi göremeden görevinden alınan ender teknik adamlar arasında yer aldı.

Editör: TE Bilişim