2009 yılında kurulan ve geçtiğimiz günlerde düzenlenen programla yeni yönetimi kamuoyuna tanıtılan  1. Amatör A Grubunda mücadele edecek olan Yörükspor, 8 Eylül Stadında gerçekleştirilen törenle sezon açılışını gerçekleştirdi.

Manisa Yörükspor Başkanı Ahmet Karadağ ve yönetim kurulu üyeleri takımı ziyaret ederek yeni sezon için başarılar diledi. 

Başkan Karadağ ve yönetim kurulu üyeleri futbolculara baklava ikram etti.

Başkan Karadağ yaptığı açıklamada, dün Manisa Büyükşehir Belediyespor’da kale direğinin 7 yaşındaki Muharrem Ege Öztürk’ün başına düşerek yaşamını yitirmesinden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirerek, Öztürk’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulubüne ve Manisa halkına başsağlığı dileklerinde bulundu.

“Genç, mücadeleci, savaşan bir kadro kurduk"

Mütevazi bir bütçeyle iyi bir takım oluşturduklarını kaydeden Başkan Karadağ şu ifadeleri kaydetti: "Bu yıl hedefimizin kapılarını bir üst lig için araladık ve kollarımızı sıvayarak hepimiz elimizi taşın altına koyarak var gücümüzle bu yola çıktık. 2009 Yılından bu yana var olan Yörükspor’un yeni kadrosuyla bir aile ortamı oluşturduk. Başarılı bir sezon geçirerek hedefimiz bir üst lige çıkmak olacaktır. Bundan kimsenin bir şüphesi yok. Genç, mücadele eden, savaşan bir kadro kurduk. Halkımızın desteği yanımızda olması bizlere ayrı bir moral kaynağı oluyor. Buradaki herkes bizim kardeşimiz, sezona baklava ikramıyla ‘tatlı’ bir başlangıç yapalım istedik. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.”

Başkan Karadağ’ın konuşmasının ardından futbolcular ve yönetim kurulu üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdi.

Öte yandan takımın bu yıl ki sponsorlarından olan Üren Otomotiv yetkilisi Volkan Üren’de antreman sırasında sahada hazır bulunarak, takıma başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim