Gümüşdere, kendilerine bir iadeyi ziyaretin bile yapılmadığını ifade ederek, mevcut yönetimin geçmişine saygı duyması gerektiğini belirtti. Gümüşdere, kırgınlığın 1.5 sezondur sürdüğünü söyleyerek geçen sezonun başından beri maçlara gitmediklerini açıkladı.

Manisasporlu Futbolcular Derneği, Manisaspor Yönetimi’ne kırgın. Derneğin ikinci başkanı Turgay Gümüşdere, iki yönetim arasındaki kırgınlığın nedenleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

İADEYİ ZİYARET YAPMADILAR

Göreve gelen Manisaspor’un yeni yönetimini, geçen sezon başında ziyaret ettiklerini belirten Turgay Gümüşdere, kendilerine iadeyi ziyaretin yapılmadığını söyleyerek, “Biz dernek olarak genç arkadaşlara ilk göreve geldiklerinde üstümüze düşeni yaptık ve destek verdik. Daha sonra kendilerine hayırlı olsun ziyaretine gittik. O günden sonra bizi arayıp sormadılar. İadeyi ziyaret denen bir şey var. O bile yapılmadı” dedi.

BİZİ YOK SAYIYORLAR

Daha önceki yıllarda VIP tribününde maçları izlediklerinin altını çizen Gümüşdere, “Bu arkadaşlar göreve geldikten sonra bizi alt taraflara layık gördüler. Bu yüzden bizde bu teklifi kabul etmedik. Maçlara gitmeme kararı aldık.  Eski futbolcular, 50-55 liralık kombine alamıyor deniliyor. Biz bunun peşinde değiliz. Biz saygı görmek istiyoruz. Ayrıca kulüpte aktif bir rol de istemiyoruz. Biz sadece bilgi birikimimizi, tecrübelerimizi bu arkadaşlarımıza aktarmak istiyoruz. Bizi yok sayıyorlar. Bazı şeyler de soğudukça soğuyor. Geçmişe saygı duyulmuyor” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim