ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Kadınlar 3. Ligi’nde bir ilke imza atarak Manisa’yı temsil eden Esnafspor, ilk maçında konuk ettiği Bilecik Akpınarspor’u 4-3 mağlup etmişti. Kısıtlı imkanlarla mücadele eden Kırmızı-Beyazlılar’ın galibiyet priminin baklava olduğu öğrenildi.  

UĞUR: “SPONSOR DESTEĞİ BEKLİYORUZ”

Antrenör Cemil Uğur,  mali sıkıntılardan ötürü maç sonunda oyunculara baklava ikramında bulunabildiklerini ifade ederek sponsor desteğinin şart olduğunu söyledi. Uğur, “Mali sıkıntımız var. Yönetimsel çabalarla takımı bir yerlere getirmeye çalışıyoruz. Bu işi daha da renkli hale getirebilmek için sponsor şart. Galibiyet primimiz baklava. Maçtan sonra baklava dağıttık ama coşku görülmeye değerdi. Spora gönül veren çocuklarımız olduğu için maddiyattan çok, maneviyat öne çıkıyor. Erkeklerde olduğu gibi galibiyet primi olarak para veremiyoruz. Durumumuz belli. Deplasman giderlerimiz zaten başlı başına masraf” diye konuştu.

“DOĞRU BİR İŞ YAPTIĞIMIZI GÖRDÜK”

İlk maç olması ve programın geç açıklanması nedeniyle dezavantaj yaşadıklarını kaydeden Uğur,  “Heyecan vardı. Maça iyi başladık ama bireysel hatalardan basit goller yedik. Son 15 dakikada tek kale oynadık ve golü bularak maçı kazandık. Şuanda istenilen seviyede değiliz. Geçen hafta salı günü fikstür açıklandı. Maçların hafta sonu oynanacağı söylendi. Daha önce maçlar şu tarihte başlayacak denmemesinin sıkıntısını yaşadık. Programın olmaması tereddütlere neden oldu. İnsanların ilgisiyle çok mutlu olduk. Doğru bir iş yaptığımızı gördük. Akpınar maçı öncesi tüm birimlere valisinden belediye başkanlarına siyasi partilerine davetiye gönderdik. Vali yardımcımız geldi, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız geldi. ASKF başkanımız geldi. Maça olan ilgi bizleri çok memnun etti.  60’a yakın sporcu sayımız var. Manisa’da kadın futboluna ilgiyi artırmak istiyoruz. Yetenekli sporcularımız var, bizim asıl hedefimiz milli takıma sporcular kazandırmak” dedi.

“ERKEKLERDE GÖREMEDİKLERİ FUTBOLU…”

Cemil Uğur, futbolseverlerin erkeklerde göremedikleri futbolu, Esnafspor maçlarında göreceğini iddia ederek, “Spor camiası çok daha iyi şeyler seyredecek. Erkeklerin futbolundan alamadıkları heyecanı gelip bizden alacaklardır. Cinsiyet ile ilgisi yok. Oynadığımız oyunla bunu göstereceğiz. Eskişehir deplasmanından puan veya puanlarla döneceğiz. Biz bu işi sonuna kadar kovalayacağız. Sonuçlar bizi nereye taşırsa daha iyisini yapmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim