Manisaspor, TFF 1. Lig’in 13. haftasında cumartesi günü Büyükşehir Gaziantepspor’u konuk ediyor. Denizlispor deplasmanında ligde 10 maçlık kazanamama serisine son veren Siyah-Beyazlılar, dişli rakibini yenerek son haftalardaki çıkışını devam ettirmeyi planlıyor. Sakatlığı bulunan Bahattin Köse, takımdaki yerini alamayacak.

9. RANDEVUYA ÇIKACAKLAR

Manisaspor ile Büyükşehir Gaziantepspor lig tarihinde 9. kez mücadele edecekler. Ev sahibi ekip bugüne kadar oynanan 8 maçta 5 galibiyet alırken, konuk ekip ise sadece 1 galibiyet elde etti. İki mücadele ise beraberlik ile tamamladı.

TARZAN EVDE 5 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Ligin Büyükşehir Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Manisaspor, sahadan galibiyetle ayrılıp evindeki 5 maçlık galibiyet hasretine de son vermek istiyor. Siyah-Beyazlılar, en son evinde Elazığspor’u 1-0 yenmişti. Manisaspor’da Hakan Turan ve Savaş Yılmaz bugünkü karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde, ligin 14. haftasında deplasmanda oynanacak Altınordu maçında takımlarını yalnız bırakacak. Zorlu mücadele saat 16:30'da Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Erkan Özdamar yönetecek. Özdamar’ın yardımcılıklarını ise Bahtiyar Birinci ve Soner Maraş yapacak. Maçın bilet fiyatları 3-6-15-20 TL arasında değişiyor.

 
Editör: TE Bilişim