Manisa İl ve İlçeleri Ortaokullar Arası Yıldızlar Tenis Turnuvasında My Kolej, Bahçeşehir Koleji, Sınav Koleji, Şehitler Ortaokulu, Şehit Ömer Halis Demir Ortaokulu ve Ülkem Koleji,  Akhisar Koleji, Soma Açı Koleji, Sınav Koleji ve Salihli Ortaokulu, Akhisar 6 Eylül Ortaokulu, Doğa Koleji adına turnuvaya katılanlar sporcular ter döktü.

Yıldızlar Tenis Turnuvasına Manisa adına bölge ve ulusal başarılar gösteren birçok genç sporcu turnuvaya damgasını vurdu.
Turnuvada okullar arasında kızlar ve erkekler kategorileri arasında My Koleji adına Oğuz Kağan Yengin ve Alperen Güzeloluk ve Ülkem Koleji adına Ege Çakır, İstemihan ve Efe kupa alarak turnuvada ve okullar arasında ilk iki sırayı paylaştılar.

Kızlar kategorisinde Akhisar 6 Eylül İlkokulu birinciliği, ikinciliği Şehitler Ortaokulu, Üçüncülüğü Ömer Halis Demir ortaokulu aldı.
Manisa İl ve İlçeleri arasında yapılan Yıldızlar Tenis Turnuvasına katılan Gençlik Spor İl Müdürlüğü Sporcusu Oğuz Kağan Yengin “Turnuvanın çok güzel geçtiğini, bu tür turnuvaların desteklenmesi gerektiğini, destek verilmesi halinde başarılarını ülke ve uluslararası alanda göstermek için daha fazla çalışacaklarını” belirtti.

Okul antrenörleri, aileler ve tenis sporuna gönül veren birçok izleyicinin takip ettiği turnuva 6 Mart 2019’da kızlar ve erkekler kategorilerinde kupa ve madalya alan sporculara yapılan ödül törenleriyle sona erdi.

 
 
 
 
 

Editör: TE Bilişim