Manisaspor dış transferde Karşıyaka’dan Tayfun Cora ile anlaşma sağladı. Geçen sezon yönetimin prensipte anlaşma sağlamasına rağmen Karşıyaka’nın teklifini kabul eden Tayfun Cora, yeni sezonda büyük olasılıkla Manisaspor forması giyecek. Yeni yönetimin kadroya dahil etmek için ön görüşme yaptığı oyuncuyla büyük oranda anlaşma sağlandığı, Cora’nın Kartepe kampında yer alacağı kaydedildi. Geçen sezon Karşıyaka’da ailevi sebeplerden dolayı verimli olamayan ve sadece 12 maça çıkan Tayfun Cora ile ilgili resmi adımların Kartepe kampında atılması bekleniyor.

GRAJCİAR CUMARTESİ GELİYOR

Öte yandan Manisaspor’un prensip anlaşmasına vardığı Slovak forvet Peter Grajciar’ın cumartesi günü İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na geleceği ve buradan da Kartepe kampına katılacağı öğrenildi. Geçmişte çapraz bağlarından ağır bir sakatlık geçiren futbolcunun kendini iyi hissettiği Kartepe kampında denendikten sonra kadroya dahil edileceği belirtildi.

GÖKHAN SAZDAĞI ASKIYA ALINDI

Siyah-Beyazlılar’ın Fenerbahçe’den kadrosuna katmayı planladığı Gökhan Sazdağı konusunda olumsuz bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe’nin 50 bin TL kiralama bedeli istemesi ve satış opsiyonunu vermek istememesi nedeniyle Manisaspor’un geri adım attığı öğrenildi. Yönetimin, “Manisaspor’da aidiyet duygusu”yla oynayacak isimlerde ısrarlı olacağı gelen bilgiler arasında.

ERKAN TAŞKIRAN’A YOĞUN MARKAJ

Başkan Abdullah Mergen, Akhisar Belediyespor Yönetimi’yle geçtiğimiz akşam bir araya geldi. Akhisar Başkanı Eryüksel’den Erkan Taşkıran’ın resmen isteyen Mergen’in bu konuda önemli mesafe kat ettiği kaydedildi. Sportif Direktör Erman Güraçar’ın bu oyuncuyla İzmir’de bir araya geldiği ve transferin detaylarını da masaya yatırdığı kaydedildi. 

 

Editör: TE Bilişim