TFF 1. Lig temsilcimiz Manisaspor, lige verilen aranın ardından 7. hafta maçına pazar günü çıkıyor. Bandırmaspor mağlubiyetinin ardından teknik direktör Koray Palaz’la yolları ayırıp göreve Sait Karafırtınalar’ı getiren Siyah-Beyazlılar, kendisi gibi teknik direktör değişikliği yapan Adana Demirspor’la Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda kapışacak.

TEK DÜŞÜNCE GALİBİYET

Bu önemli karşılaşmanın hazırlıklarını taktik çalışmasıyla tamamlayan Manisaspor, galibiyetten başka bir seçenek düşünmüyor. İlk hafta alınan Elazığ galibiyetinin ardından 5 haftadır 3 puanı bir arada göremeyen ve ligde son üç maçını kaybeden Tarzan, bu kötü gidişatını hem iyi oyun hem de iyi bir sonuçla sonlandırmak istiyor.Siyah-Beyazlılar, son üç lig maçında Giresunspor’a 3-1, Göztepe’ye 3-0, Bandırmaspor’a 4-0 mağlup olmuştu. Sakatlığı bulunan MoustaphaKonde, kırmızı kart cezalısı İsmail Şahmalı dışında eksik oyuncusu bulunmazken, tedavisi tamamlanan Daniel Dimov’un ise maç kadrosuna alınabileceği ifade edildi.

7-4 ÜSTÜNLÜK VAR

Adana Demirspor’la bugüne dek oynadığı 16 maçta 7 galibiyet, 5 beraberlik, 4 mağlubiyet alan Manisaspor, sezon başı kampında rakibiyle 2-2 berabere kalmıştı. Öte yandan sezon başı sözleşme imzalanan ancak yolları ayrılan Göksu Alhas ve Berkay Samancı, Adana ekibinde forma giyiyor. Saat 14:00’te Murat Özcan’ın düdük çalacağı maçın bilet fiyatları Tarzan tribünü 5 TL, Kapalı alt tribünü 10 TL, Spil ve deplasman tribün fiyatları 15 TL.

 
Editör: TE Bilişim