PTT 1. Lig’de genel olarak beklenenin üzerinde iyi bir ilk yarı geçiren Manisaspor, Ege derbisinde bu akşam Bucaspor’u konuk ediyor. Devrenin son haftasında Buca engelini aşarak devreyi 34 puanla bitirmenin hesaplarını yapan Manisaspor’da hazırlıklar mutlak galibiyet üzerine kuruldu.

ÖZDEŞ TRİBÜNDE, TAHİR HOCA DÜMENDE

Teknik direktör Kemal Özdeş cezası nedeniyle tribünde olacak. Bu önemli maçta yardımcı antrenör Tahir Karapınar takımın başında olacak. Samsun maçında gördükleri kartlar nedeniyle Bekir, Hikmet ve Barbaros da tribünde olacak.

BUCASPOR’A KARŞI EVİMİZDE ÜSTÜNÜZ

Manisaspor, Bucaspor ile 28. randevuya çıkıyor. Lig, kupa ve özel maçlarda toplam 27 kez  kozlarını paylaşan iki ekibin mücadelesinde Bucaspor’un 10-9 üstünlüğü bulunuyor.8 maç ise berabere bitti. Manisaspor’un kendi evinde oynadığı maçlarda ise bariz üstünlüğü bulunuyor. Oynanan 14 maçta 8 galibiyet, 3 mağlubiyet, 3 beraberlik alan Siyah-Beyazlılar,  geçen sezon 1. Lig’de karşılaştığı rakibiyle her iki maçta da 1-1 berabere kalmıştı.

MAÇI SÜLEYMAN ABAY YÖNETECEK

Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda saat 20:00’de başlayacak maçı İstanbul bölgesi hakemlerinden Süleyman Abay yönetecek. Maçın bilet fiyatları; VIP 30, Kapalı Alt 15, Tarzan ve misafir tribünlerinin 10 lira olarak açıklanmıştı. MUSTAFA TATLI

MANİSASPOR’UN MUHTEMEL 11’İ:Volkan, Fuchs, Ümit Yasin, Mikic, Bülent, Eray, Hakan Turan, Umut, Murat Gürbüzerol, Cenk, Perovic.

BUCASPOR’UN MUHTEMEL 11’İ: Mert, Hakan, Luiz Henrique, Okan, Abdullah, Ferhat, Taylan, Zafer, Recep Niyaz, Emre, Ricketts.

 

Editör: TE Bilişim