Haber: Hakan AĞAR
TFF 1. Lig'de küme düşmeme mücadelesi veren Manisaspor, geçen gün evinde altın değerinden 2 puan bırakmıştı. Lig 5. si Boluspor karşısında elinden gelen herşeyi yapan Tarzanlar, ilk yarıda geriye düştüğü maçta ard arda Bahattin ve Ozan'ın attığı gollerle öne geçmiş ancak son saniyelerde gelen "Şans Golü"yle yıkılmıştı. Uzun süredir iyi futbol oynayan Manisaspor'da, transferlerin verdiği katkı, taraftarın yüzünü güldürdü.
Geçen hafta açılan yasakla beraber Galatasaray'dan Umut, Denizlispor'dan İsmail ve Gaziantep BB'den Gökhan'ı kadrosuna katan Tarzan'da, maçtan önce Manisaspor'da eskiden de forma giyen Nikola Mikic'le de imzalar atılmıştı.Maça ilk 11 başlayan Gökhan Sazdağı rakip savunmalara karşı tüm bilek hareketlerini sergilerken, genç oyuncuyu özleyen taraftar da mest oldu. Özellikle ilk yarıda tüm enerjisini sahaya koyarak siyah beyazlıları ileriye taşıyan genç kanat oyuncusu, takımdan ayrıldığı dönemden beri ne kadar gelişim gösterdiği belli etti. Maça sonradan giren Umut Gündoğan da iyi oyunuyla yüzleri güldürdü. 57. dakikada Hakan Turan'ın yerine giren Umut, başarılı bir performans sergiledi ve çıktığı ilk maçta asistini de yaptı. Ozan'ın önüne attığı enfes ara topla ilk maçında skora katkı veren yetenekli orta saha oyuncusu, neler yapabileceğini göstermiş oldu. Maça 68. dakikada giren İsmail ise, girdiği gibi hücumu canlandırdı. Tecrübeli kanat oyuncusu maça girdikten 5 dakika sonra çoktan 2 gol olmuş ve 1 asistini de İsmail yapmıştı. Siyah-beyazlıların prensipte anlaşma sağladığı eksi stoperi Nikola Mikic ise maçı tribünden izledi. Ayrıca alacakları dolayısıyla idmana çıkmayan Bakaki de takımla yeniden anlaştı ve sözleşmesi yenilendi. Şimdi gözler yeni transferlere çevrildi.
PEROVİC DÖNÜYOR
Kulislerde kulaktan kulağa konuşulan dedikodularda Manisaspor eski oyuncularını bir bir toplamaya devam ediyor. Milijas'ın daha önce Çin'den ayrılmayacağını açıklamasına rağmen kulübe çok yakın olduğu ve transferin her an bitebileceği öğrenildi. Bunun yanı sıra Manisaspor'da oynadığı dönemde gösterdiği enfes performansla kariyerinin en iyi yılını yaşayan hücum oyuncusu Perovic de Tarzan'a dönüyor. Kulübe yakın kaynaklardan öğrenilen bilgiye göre Perovic her an imzayı atabilir.Fenerbahçe'den de genç bir oyuncuyu kadrosuna katmaya çalışan Tarzan, A2 ve U21 takımlarında görev alan, orta saha ve sağ kanatta görev alabilen 21 yaşındaki oyuncu Uygar Mert Zeybek'in kadrosuna katmak için görüşmelere başladı. Oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna almak isteyen Tarzan, transferi her an bitirebilir. Birçok pozisyonda görev alabilen Uygar, bu sezon U21 takımıyla çıktığı 16 maçta 14 kez ilk 11'de yer aldı ve bunlarda tam 15 gol atarak hücuma inanılmaz bir katkı verdi. Hakan Agar
Editör: TE Bilişim