Açılışa Başkan Emre  Hasgör, asbaşkan Mustafa Pekçetin, yönetim kurulu üyeleri Çağrı Tuatay, Bilge Balcı, Gencay Esendağ, Teknik Direktör Kemal Özdeş, Genel Müdür Alparslan Kaya, teknik heyet, futbolcular Volkan Babacan, Eray Ataseven, Murat Gürbüzerol, Bülent Cevahir, ve Benjamin Fuchs, ASKF Başkanı İsmail Aydın, Manisa Belediyespor Kulübü Başkanı Cenk Ergün, AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Aday Adayları Sait Han Bakşi ve Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, AK Parti Yunus Emre İlçe Başkanı Engin Yüksel, CHP Yunus Emre Belediye Başkan Adayı Ali Arslan, CHP Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Semih Balaban, CHP Yunus Emre İlçe Başkanı Engin Uzun, MHP Şehzadeler Belediye Başkan Aday Adayları Cem Çöllü ve Tamer Akkal ve Manisaspor taraftarları katıldı.

1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Altan Çakıcı, törende yaptığı konuşmada “Küçükte olsa artık bir yerimiz var. Takımımıza elimizden geldiğince desteğimizi veriyoruz. Manisa’daki taraftar sayısında gözle görülür bir azalma var. Tribünlerin dolması için daha fazla çalışacağız. Dikkatimi çeken bir hususta davetiye dağıtımlarında insanların birbirine küs olmasıydı. Bu küslükler sadece Manisaspor’a zarar verir.  Katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Emre Hasgör ise, “Bugün burada olan herkesin samimiyetine inanıyorum. Seçimden sonrada burada olacaklarını biliyorum. Seçimler sonrası daha büyük bir dernek binasına geçilebilir. Herkesin gelip maç izleyebileceği ve oturup sohbet edebileceği bir yer olabilir. Tarzanlar taraftar grubu bizim her zaman yanımızda. Geçtiğimiz hafta stada gelen bin kişi varsa bunun 500 kişisi onların gelmesiyle oluştu. Her şartta yanımızda olan taraftarlarımızın bizlerde bugün yanındayız” dedi.

Törende Dernek Başkanı Altan Çakıcı, 1965 Manisaspor Taraftarlar Derneğin Onursal Başkanı Asbaşkanı Mustafa Pekçetin’e günün anısına fotoğrafını armağan ederken, Pekçetin’in Manisaspor taraftarları üzerinde büyük emeği olduğuna dikkat çekti.  Takım kaptanı Volkan Babacan açılışta tüm takımın imzasının bulunduğu formayı dernek başkanı Çakıcı’ya hediye etti.  

Editör: TE Bilişim