Haber: Hakan AĞAR
T.M. Kırıkkale'yi 5-2'yle geçen Manisa Büyükşehir Belediyespor'da umutlar yeniden yeşerdi. Enfes bir futbolla taraftarına bir futbol ziyafeti çektiren Belediye'de, özellikle Olcay Turhan resitaliyle taraftarı büyülemişti. Golü ve asistleriyle takımını zafere taşıyan yetenekli oyuncu, özel açıklamalarda bulundu. İşte sezonun gidişatından, hedeflere birçok konuya değinen Turhan'ın açıklamaları;
"TAKIM HALİNDE İYİ OYNADIK"
Sakatlığının ardından döndüğü ilk maçı anlatan yetenekli oyuncu: "Belimde bir ödem vardı, o alandaki ödemi dağıtmaya çalıştık yaklaşık 4 hafta. Döndüğüm maçta bu kadar güzel bir sonuç olmamız çok iyi oldu. Dönüşümde kazanmak çok güzel bir his, iyi bir galibiyet. Sadece ben değil, takım halinde iyi oynadık. Umuyorum ki bu performansımızı diğer maçlarda da daha da iyi halde göstereceğiz. " dedi.
"RİTİM YAKALAMAK BİR SÜREÇTİR"
2. devrenin başında yaşadıkları düşüşü anlatan Olcay: "Devre arasından sonra bir kopukluk oldu. Daha doğrusu yeni arkadaşların adaptasyonları zaman aldı, alacak da. 8 kişi yeni katılmış, onları tanımamız, ritim yakalamamız bir süreçtir, bu 2-3 haftada olacak şey değil. İstikrar çok önemli birşey. Onların ilerleyen zamanla beraber adaptasyon süreleri de bitecek. Bu son maçımız bizim için yepyeni bir başlangıç oldu. İlerleyen süreçte de çok önemli maçlardan iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum ve hedefimize ilerleyeceğiz. Yeni katılan arkadaşlarımız da takıma iyice ısındığında daha da iyi olacağız." dedi.
"ALIŞMAK ZAMAN ALIYOR"
Sezon başından beri yaşanan teknik adam değişikliğine değinen Olcay: "Her teknik adamın oynatmak istediği farklı bir sistem vardır. Levent hocayla ben Adana'da da çalıştım. Hocamızın dediklerini uygulamaya çalıştık, ne vermemiz gerektiğini biliyorduk. Ardından yeni hoca, yeni plan ve düşünce geldi. Adaptasyon da hemen olan birşey değil. Bu sistem değişikliğine alışmak zaman alıyor. Enterasan olanı biz üstteki rakiplerimize karşı daha iyi oynarken, altımızdaki saçma takımlara puan kaybı yaptık, bizi en çok üzen şey de bu." dedi.
"SIKINTI YAŞAMADIM"
Sakatlığının ardından sorun yaşamadığını belirten yetenekli oyuncu: "Dönüşümde sıkıntı yaşamadım. Belimdeki sakatlık Adanaspor'dayken de vardı, orada bir ameliyat geçirmiştim. Bursa maçında belime düştüğümden sonra bir profesöre göründüm. Geçmiş ameliyatımın çok başarılı olduğunu ve belimde sadece ödem olduğunu belirtti. Bu ödemi eritmek için uğraştık ancak eski ağrılarımın olmaması beni rahatlattı." dedi.
"DÜNYANIN EN ŞANSLI İNSANLARINDANIM"
Önlerinde önemli maçların olduğunu belirten Olcay: " Kısa süre içinde sık ve önemli maçlar oynayacağız. Kritik maçlar geliyor. Kırıkhan maçı olsun, daha sonradan Bodrum olsun. Bu son dönemeçten başarılı sonuçlarla dönmemiz lazım. 1-2 hafta içinde dananın kuyruğu kopacaktır. Ben kendi açımdan bir baskı hissetmiyorum. Adanaspor'da 1. Lig şampiyonluğu da gördüm. Futbolda bence baskı yoktur. Sahaya çıkar, oyunumu oynarım ve vicdanım rahat şekilde evime dönerim. Sevdiğim işi yaptığım için dünyanın en şanslı insanlarındanım. Söylediğim gibi futbolda hedefler vardır ancak herşeyini veriyorsan bir baskı yoktur bana göre. " dedi.
"ÖNEMLİ OLAN KENETLENMEK"
Taraftarına seslenen Olcay: "Taraftarımız hakikaten inanılmaz. Son 3 maçımızı tribünden izlemek durumunda kalmıştım ve bir belediye takımı olmamıza rağmen müthiş bir taraftar desteğimiz var. Hem dolu tribünlere oynuyoruz hem de arada gelen bir bando ekibimiz var, bu insanlara oynamaktan keyif alıyorum. Çok güzel bir kulüpteyiz ve bu kulübü çok iyi yerlere getireceğimize eminim. En önemlisi takım olmak. Ben Adanaspor'dayken çok üst düzey oyuncular ya da takım yoktu, müthiş paralar da yoktu ancak biz bir aile gibi kenetlendik ve maçları alıp, lig atladık. Karşıkaya geçen sene müthiş paralar harcadı ama küme düştü. Burada önemli olan harcanan paralar ya da üst düzey oyuncular değil, birbirine kenetlenmek ve samimi olabilmek. Sahada arkadaşının açığını kapatman, arkasını kollaman lazım, kopukluk yaşamaman lazım. Bunun için de takımdaki ağabeylere büyük iş düşüyor. Genç kardeşlerimize bağırarak değil, kolunun altına alarak bu takımı çıkartırız. Biz taraftarımızla kol kola girdiğimiz sürece yenemeyeceğimiz takım yok." şeklinde konuştu.
"SÖZLEŞMEMİ DÜŞÜNMÜYORUM"
Sezon sonu sözleşmesinin bitmesiyle ilgili soruya: "Sezon sonu ne olur, ne biter hakikaten hiç düşünmedim. Ben şuan önümdeki tek hedef olan Play-Off ve üst ligi kovalıyorum. Sezon biter, kafamız rahatken bunlar düşünülür ancak şuan aklımda ne sözleşmemle ne başka bir olayla ilgili birşey yok sadece hedefimiz var. " dedi. 

 
Editör: TE Bilişim