ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisa’nın köklü amatör kulüplerinden Akgünspor ile özdeşleşen Hasan Uçar, rahatsızlığından ötürü uzun yıllar sürdürdüğü başkanlığa veda etti. Yeni
yönetimini Feti Gezi başkanlığında oluşturan Sarı-Siyahlılar’da onursal başkan Hasan Uçar için bir veda töreni düzenlendi.

40 YILIN HATRINA PLAKET

1957 yılında kurulan Akgünspor’da 40 yıllık başkanlık yapan ve aynı zamanda mahallenin muhtarlığını yapan Hasan Uçar’a teşekkür plaketi takdim edildi. Törende Akgünspor Başkanı Feti Gezi, genel kaptanı Hüseyin Dalaş, antrenör Arda Erpolat, Ulucamispor Başkanı Erhan Delikan ve Donatımspor altyapı sorumlusu İsmail Bedel yer aldı.

GEZİ: “AKGÜNSPOR BUNCA YIL AYAKTA KALDIYSA…”

Akgünspor Başkanı Feti Gezi, Hasan Uçar’ın kulübe büyük emekleri olduğunu belirterek, “Hasan Uçar, mahallemizin muhtarlığını yapan, Akgünsporumuzun yarım asra yakın kahrını çeken, çok başarılı ve iyi niyetli bir arkadaşımız. Akgünspor bugünlere kadar ayakta kaldıysa onun sayesindedir. Ancak şimdi istirahat etme zamanı geldi. Bayrağı biz devraldık. Bu görevi üstlenerek biraz da biz yıpranalım, koşturalım istedik. Onursal başkanımıza, sağlıklı, huzur dolu bir ömür diliyoruz” dedi.

BEDEL: “MANİSA FUTBOLUNA KATKISI OLDU”

Donatımspor altyapı sorumlusu İsmail Bedel de, “Hasan başkanımızın sadece Akgün camiasında değil Manisa spor camiasında da ayrı bir yeri var. Uzun yıllar Manisa futboluna yapmış olduğu katkılardan ötürü böyle bir organizasyon düzenledik. Onore etmek istedik. Hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Allah uzun ömürler versin” diye konuştu.

UÇAR: “BÖYLE ŞEYLER PARAYLA SATIN ALINAMAZ”

Onursal Başkan Hasan Uçar ise böyle bir şeyin parayla satın alınamayacağına dikkat çekerek, “40 seneden beri Akgünspor başkanlığını yapmaktaydım. Rahatsızlığımdan ötürü aktif başkanlığa veda ediyorum. Yaptıkları jestten ötürü başkanlarımıza ve hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımız, ‘insanlar yaşarken anılmalı’ sözünü bize gösterdiler. Böyle şeyler parayla satın alacak şeyler değil. Büyük memnuniyet duydum. Akgünspor benim evladımdır. Sorarlarsa yine sağlığım el verdiği sürece yardımcı olacağımın sözünü veriyorum. Akgünspor’a paramı mülkümü her şeyimi feda ettim ama bu yapılan jest, gözlerimi yaşarttı. Allah herkese nasip etsin” şeklinde konuştu.

 
Editör: TE Bilişim