HABER- MUSTAFA TATLI

Manisaspor’da en önemli gündem maddesi transfer yasağı! Geçtiğimiz hafta verdiği sözlerle pazartesiden cumaya kadar camiayı oyalayan ve her seferinde gün vererek sorunu yarına öteleyen Başkan Abdullah Mergen, geçtiğimiz gün düzenlediği basın toplantısında “Yasağı çarşamba günü kaldırmış olacağız” demişti. Taraftarların merakla beklediği gün geldi çattı ancak yasak kalkmadı.

“YALANDAN KİM ÖLMÜŞ?” DEDİRTİYOR!
Hafta başında da “Ümraniyespor maçında yeni transferler sahada olacak” diyen Başkan Mergen, söz verdiği bir günde de sonuca ulaşamayınca, adeta “yalandan kim ölmüş?” klişesini hatırlattı. Ümraniye maçı bir yana dursun, Mergen’in transfer döneminin kapandığı 1 Eylül’den sonra ne söyleyeceği merak ediliyor.

“UFAK UFAK ÖDEMELERE BAŞLADIK”
Başkan Mergen, transfer yasağının kalkması için ufak ufak ödemelere başladıklarını belirterek, “Yasağı kaldıracak kaynağı bulduk ve ödemelere başladık. Çarşambaya yetişmedi ancak Ümraniye maçında yeni transferleri oynatabilmemiz için perşembe 21:45’e kadar süremiz var. Maçtan 24 saat önce yasağı kaldırarak büyük sorunumuzdan kurtulmak istiyoruz. Maçın cumaya oynanacak olması da bizim için handikap oldu” diye konuştu.
 

 
Editör: TE Bilişim