Siyah-Beyazlı yönetim, 4 maçta iyi sonuçlara imza atan teknik heyet ve futbolculara şu ana kadar mali anlamda verdiği sözü tam olarak tutmuş değil

 

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta ilk 4 haftada topladığı 10 puanla en yakın rakibi Ankaragücü’nün önünde 2 puan farkla lider durumda olan ve kupada da üçüncü tur vizesi alan Manisaspor’da mali sorunlara bir türlü çözüm bulunamıyor. Stadı elden giden, forma sponsorunu kaybeden, haciz üstüne haciz yiyen Siyah-Beyazlı yönetim, iyi sonuçlara imza atan teknik heyet ve futbolculara şu ana kadar mali anlamda verdiği sözü tam olarak tutmuş değil. Galibiyet primlerinin yarım yamalak ödendiği ve bayram öncesi futbolcuların maaşlarının tamamının da yatmadığı öğrenildi.

TAKIM ELİNDEN GELENİ YAPIYOR YÖNETİM DE YAPSIN

Manisaspor’un her geçen hafta iyi sonuçlara imza atması, yönetimi parasal anlamda köşeye sıkıştırıyor. Ancak çaldığı her kapı yüzüne kapanan ve göreve geldiği günden bu yana verdiği sözleri yerine getiremeyen yönetim, bu konuda üzerine düşeni artık yapmak zorunda. Taraftarlar ilk haftalardan alınan sonuçlar nedeniyle şampiyonluk şarkıları söylemeye başladı. Ama başarının gelmesi de verilen sözlerin tutulmasından geçiyor. Yaşanan istifalarla karar aczinin eşiğine gelen yönetim, başarılı saha sonuçlarını ödüllendirmenin yanı sıra futbolcuların maaşları konusunda da gereken hassasiyeti göstermeli.  Bilindiği gibi geçen sezon buna benzer verilen sözlerin tutulmaması, Manisaspor’un küme düşmesine etken olmuştu.

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim