ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI
Grandmedical Manisaspor'un Sırp golcüsü Slavko Perovic, 2013-2014 sezonunda gol krallığı yaşadığı Siyah-Beyazlı kulübe oldukça vefalı davranıyor. Maddi olarak zor günler geçiren Sırp forvet, Manisaspor'a puan silme ve transfer yasağı gibi FIFA'lık yaptırımlarda bulunmazken, bu sezon hiç maaş alamadığı ortamda tek taraflı fesih hakkı olmasına rağmen bile takımı terk etmedi.

HEP KULÜP MERKEZLİ HAREKET ETTİ

Geçen sezondan 40 bin euro, bu sezondan ise 50 bin euro (5 maaş) olmak üzere toplam 90 bin euro alacağı bulunan Pero'nun yönetime, "Ben burada kalmak istiyorum. Manisaspor'a gönül bağım var. Maddi zorlukların farkındayım. Geçen sezondan kalan 40 bin euroluk alacağımı kapatın, yeterli" diyerek, kulüp merkezli davrandığı öğrenildi.

O HER ZAMAN TARAFTARIN GÖNLÜNDE ZİRVEDE

Geçen sezon devre arasında yeniden takıma dahil olan Sırp forvet, özellikle ligde kalma yolunda çok kritik virajlardan Samsunspor, Balıkesirspor ve Şanlıurfaspor maçlarında attığı gollerle Manisaspor'u ligde tutmuştu. Bu sezon da en çok süre alan oyunculardan biri olan Pero, Elazığspor ve Adana Demirspor galibiyetlerinde başrol oynamıştı. Tecrübeli golcü, gerek saha içi gerekse saha dışı davranışlarıyla taraftarların en çok sevdiği oyuncuların başında geliyor.

Editör: TE Bilişim